Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Blackmumus bemutatkozás

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Blackmumus bemutatkozás

    Üdv mindenkinek!

    Főiskolai hallgató vagyok, ha minden igaz közlekedésmérnök, pontosabban repülőmérnök leszek. Apró gyerekkorom óta érdekelnek a régi motorok, autók, repülők, hajók és minden egyéb közlekedési eszköz.
    Régóta repülök vitorlázórepülővel és nemrég sikerült hozzájutnom egy P10es Pannóniához, amivel egy régi álmom teljesült. Szabadidőmben motort, repülőt, biciklit, bútorokat bütykölök, szerelek, restaurálok.
    Leginkább a famunkához értek, de szeretek minden régi, ócska dolgot korhű állapotba hozni, legyen az bútor, hangszer, motor, bicikli, vagy igazából bármi. Nem vagyok profi semmiből, de szeretek utánajárni a dolgoknak, ha pedig ez nem lehetséges akkor feltalálom magam és tudásom szerint a legjobbat próbálom kihozni mindenből.

    #2
    OdinHEM és -t5- kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Sajnos idő és pénz sosincs elég semmire, ezért csak lassacskán haladok mindennel, de élvezettel csinálom. Köszönöm a jókívánságokat!

      Komment


        #4
        Szia!

        A motort amúgy mikorra szeretnéd ha elkészülne? Gondolom már holnapra, de mondjuk legkésőbb.. Én már 2 éve vagy alkatrész vagy pénzhiány miatt bajlódok. Igazság szerint minden meg van csinálva, de előjönnek még simán meglepetések.

        Komment


          #5
          chemotox,

          igen, eltaláltad, holnapra jó lenne ha készen lenne , de kb 1-2 hónapra terveztem. A tokaji motorostalálkozóra már azzal szeretnék eljutni. Jelenleg kipufogóra kéne még pénz, meg a papírmunkával vagyok még elmaradva. A hengert most viszi el az egyik ismerősöm hónolásra, ha minden jól megy akkor 1-2 héten belül tartok 1 motorpróbát.

          Komment

          Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X