Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Simson Star SR4-2/1

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Simson Star SR4-2/1

Sziasztok,

Ma szert tettem egy viharvert Star-ra. Működőképes állapotba szeretném hozni, ezért is találtam a fórumra.

Nagy segítség lenne, ha megosztanátok velem ezzel kapcsolatos szerelési könyvcímeket, könyveket. Digitális, vagy akár hagyományos formában is. Így kezdésnek keresgélek, olvasgatok, mielőtt megbontom a járgányt. Köszönöm előre is.

Épp tegnap töltöttem fel ide egy szerelési könyvet, német ugyan, de sokat kerestem utána, és csak ezt találtam. Nagyon sok kép van benne, én is ez alapján fogok majd szerelni, csak egy Schwalbét.
    A letöltések menüpontban megtalálod: http://veteran.forum.hu/letoltesek/s...ato-nemet-386/ .

Komment

Köszönöm. Jó szerelgetést Neked is.

Komment

Hello!

Körülbelül egy hónapja raktam össze a saját schwalbe-m (kr51/1) turbós blokkal, nagyon jó járgány, ha valami kérdésed van szólj.

Komment

dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Hello!

Körülbelül egy hónapja raktam össze a saját schwalbe-m (kr51/1) turbós blokkal, nagyon jó járgány, ha valami kérdésed van szólj.
          Nekem is kr51/1-es lesz, örülök, hogy lesz, akitől lehet majd kérdezni
          dott kedvelte ezt.

Komment

Igen igen! Ma voltam vele egy 100km-es környékbeli "túrán" minden hiba nélkül elhozott oda-vissza.
            -t5- kedvelte ezt.

Komment

Szia.Nekem van 2 db üzemképes SR4-2/1 Típus.Ha bármilyen kérdésed van adatokkal,karbi tipus fúvókaméret,beállítás,szerelés,szétszedés,összerakás stb stb akkor írj nyugodtan.Üdv:21061

Komment

Hello!

Igaz nem biztos hogy nekem írtad, de nekem egy nagyon nagy problémám van vele! A km meghajtó részt hogy lehet ÚGY összerakni hogy ne görbüljön el állandóan? Vettem újat is.. azzal még rosszabb a helyzet! A régivel forog minden oké, felrakom a helyére s legörbíti a hajtás tengelyről a kis "pöcköt" erre van valami jó recept?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X