Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozom - Pocak

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Bemutatkozom - Pocak

    Üdv a veterán fórum minden tagjának. Jó magam Karcagon élek és éppen egy 166-os Pannónia T5 felújításán küzdök Így jutottam a lapra, ahol ismerős nickeket látok más fórumokról. (pl.: Ural, VMM stb) Eredeti mesterségem szerint autószerelő voltam és Győrben szereztem egy járműgyártás szakos oklevelet is. Azóta sok mindent csináltam, még speciális járműveket (kerekesszékeket és egyéb mozgássegítő eszközöket) terveztem illetve voltam részese a gyártásuknak. Ma is ezzel foglalkozom hivatalosan.Elmondhatom, hogy benzinnel fertőzött családom van. Jómagam 14 éves korom óta, vagyis mintegy 35 éve közlekedem mindenféle belsőégésű szerkezettel meghajtva, de a feleségem és lányaim is aktív üzemanyag felhasználók, két illetve részben 4 keréken.

    Széles utat, olcsó benzint és gumifákat a csapat minden tagjának!

    Pocak

    #2
    Kedves Pocak!

    Köszönöm a jókívánságokat,a magam és a fórumozók nevében.Ez a fórum éppen attól nagyszerű,-szerintem,hogy márkafüggetlen és ezen felül a galvanizálástól,a forgácsolásig,szinte minden felmerülő kérdésre válaszokat adhat.A fórum tagjai,mint-ahogy azt tapasztalhatod,igen segítőkészek és szolidárisak egymással és remélem ez az irány maradni is fog!A márkafüggetlenség nagyon fontos dolog,mert itt helye van egy WLA-nak,vagy egy Komárosnak is,mert nem a márka a becsülendő,-hanem az ember,-aki próbálja azt működőképesen tartani.

    Amennyiben rendszeresen látogatod a fórumot,-láthatod,hogy sok a kezdő és a "profi" is ,de ennek ellenére senki nem néz le senkit,-jó néha vannak "poszt-riposztok",de még azok is mindig "építő jellegűek".Nagyon tetszik nekem,hogy a fórum tagjai,vitás esetekben,nem legyőzni,hanem meggyőzni akarják egymást és teszik mindezt,igen kulturált módon.

    Örülök neked,és kérlek,-légy a fórum aktív tagja,tudásod és tapasztalataidat oszd meg velünk és ha kérdésed van,bátran fordulj a fórum tagjai felé!


    Üdvözlettel:Che
    sinter, sepy és kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Kedves Pocak hová tűntél? Bemutatkozásodkor kívánt dolgok lassan egy év távlatában sem akarnak teljesülni sajnos. Igaz a több hónapos üza. árak lejjebb mentek de a jó idő beálltával ismét emelni fogják.Légy többet közöttünk és szívesen olvassuk szerelési élményeidet mert valljuk be egy -egy ilyen régi gép pöffenését hallani azt hiszem zene "füleinknek". Üdvözlettel: Sepy.
      sinter és taluga kedvelte ezt.

      Komment

      Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X