Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Üdv mindenkinek! - spidike

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Üdv mindenkinek! - spidike

Sziasztok, én most csatlakoztam a Veterán fórumhoz. Tisztelettel köszöntök minden benzingőzzel fertőzött embertársamat. Én Mezőtúron élek, ahol igazi motoros élet van. Található itt egy maréknyi elszánt veterán motor és autó kedvelő "őrült", akik közé én is tartozom. Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, ahol úgy látom, hogy hozzám hasonló technika kedvelő emberek vannak. Én jelenleg két Simson Schwalbe talpra állításán dolgozom, mikor időm engedi, de, hogy ne unatkozzam sikerült beszereznem egy P10-es (régi vágyam teljesült) Pannóniát is. Talán a mostani hétvégén haza is tudom szállítani. Remélem sok hasznos tanácsot kapok majd, ha netán valamivel elakadok, és bízom benne, hogy sokatoknak én is tudok talán segíteni.

Kedves Spidike!

Üdvözöllek a fórumozók táborában és remélem jól fogod itt érezni magad!Úgy gondolom,ha segítségre van szükséged,azt a fórum tagjaitól meg fogod kapni és ha te tudsz megosztani velünk valamilyen kapcsolatos tudást,információt,-tedd meg!Sok sikert kívánok a motorjaid javításához és természetesen jó motorozást.

Kérlek légy a fórum aktív tagja!

Üdvözlettel:Che

Komment

Üdvözöllek én is Spidike!

Így hirtelen megkérdezném, hogy a Berettyóújfalui motoros egyesületeben nincs ismeretséged? Két kollégám is azok között van, csak ezért jutott eszembe. Nem tudom pontosan hogy hívják az egyesületet.

Komment

Őszintén sajnálom kedves chemotox, de nincs ismeretségem az általad említett egyesületben. Ha azonban bármi másban lehetek segítségedre, nagyon szívesen állok rendelkezésedre!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X