Közlemény

Collapse
No announcement yet.

littleszpett

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

littleszpett

Sziasztok! J.Peter vagyok. Veszprem megyeben, Balatonfuredtol nem messze lakom egy kis telepulesen. Jo par eve mar hogy megcsapott a veteran motorok szele. Elso a sorban nagyapam 1963as Simson Sr2E tipusu motorja volt. kozben vettem meg egy sr2e-t alkatresznek, de ugy gondoltam inkabb azt is megmentem, igaz meg nem sikerult nekiallnom. Kozbeszolt a "nagy simson". Mikor meglattam kepeken ezt a motort tudtam nekem is kell egy ilyen. kisvartatva sikerult is talalni egy peldanyt mely csak ram vart. ....meg kellett vennem. 1957-es evjarat,Simson AWO Sport 250ccm, 4 utem, kardanhajtas, szurke forgalmi. 8 honap alatt sikerult szepen helyreallitani. Cel termeszetesen a gyari allpot megkozelitese volt. Most egy oldalkocsit szeretnek melle csatolni. Az oldalas mar megvan. Nem mellekes hogy ezen az oldalon bukkantam ra, amit utolag is koszonok Nektek! a felujitasat meg ido hianyaban nem kezdtem el. Jelenleg infokat, kepeket gyujtok rola, valamint kotoelemeket keresek hozza. ha minden osszeall ujra forgalomba akarom helyezni a teljes fogatot. ezek mellett meg van egy 1973 Simson Starom szurke forgalmival ami szinten felujitasra var. kb ennyi. Koszi hogy itt lehetek! Udv minden veteranosnak. J.P. u.i.: Bocs az ekezetek hianya miatt!

Szia!

Üdvözlünk itt a fórumon!

Nekem csak Pannoniám van, de a kardános Simson az nagyon tetszik.
    -t5- és Che kedvelte ezt.

Komment

Tetszenek a Pannoniak. Tesomnak is volt egy szurke forgalmis P10 motorja. egy idos bacsitol vette alig volt benne valos 8000km. Tervbe volt a felujitas de sajnos anyagi okok miatt inkabb az eladas mellett dontot. Szerencsere jo kezekbe kerult es szepen fel lett ujitva. Ujra visszakerult a forgalomba. A nagy Simson regota az egyik kedvenc motorom csak az alkatreszutanpotlassal vannak gondok.ha talalok alkatreszt akkor az meg iszonyat draga. Viszont az ember kenytelen ugyis megvenni elobb vagy utobb amire szukseg van, meg ha egy darabig sporolni is kell ra. ...de megeri,mert azt az elmenyt nem lehet potolni amit ezek a jarmuvek viszonzasul adnak a gondoskodasert cserebe.
      korompaiistvan, kollarg és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X