Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Üdv Mindenkinek! - agatitylajos

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Üdv Mindenkinek! - agatitylajos

    2004 nyarán meghallottam egy P20-as hangját, látni nem láttam, de tudtam, hogy az volt. Azonnal elhatároztam, hogy vásárolok egyet. Másnap sikerült is vennem egy 50%-os motort. 1 hét múlva még egyet, pár hétre rá még kettőt vásároltam, de még mindig voltak hiányzó alkatrészek. Börzéről börzére jártam, addig egészítettem a hiányokat, míg a végén egy helyett hármat össze tudtam rakni.

    Motorok restaurálásával foglalkozok. Ha bárkinek segítsége van, mert elakad munka közben szívesen segítek. Munkáimról a következő honlapon láthattok rengeteg képet:

    pannoniamotorok - G-Portál

    Agatity Lajos
    30/628-3978

    #2
    Üdvözöllek a fórumon!

    Bízom benne, hogy jól fogod itt érezni magad! Egy dolgot szeretnék azonban kérni Tőled már most az elején: Ne ctrl+c és ctrl+v billentyű kombinációkkal szórd meg a fórumot a saját oldalad reklámjával, mert ezt spammelésnek hívják, és mi küzdünk ellene. A fórum elsődleges célja az, hogy segítsük egymást tapasztalatinkkal, lehetőleg jó szívvel és önzetlenül. Az csak másodlagos következménye, hogy aki sokat segít másoknak, az népszerű lesz, így egészen biztosan sok megrendelésre is számíthat, ha veterán területen szolgáltatást nyújt.

    Tehát, mivel ez itt nem a yellowpages, mindenkit arra kérek, hogy előbb itt a fórumon segítsetek egymásnak, alakítsatok ki személyes kapcsolatokat, és csak ezután jöjjön az üzlet.

    Köszönöm a megértéseteket!
    mir-mur és kedvelte ezt.
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

    Komment


      #3
      Kedves Lajos!

      A sapkám azért nem kaptam le,a képgalériád láttán mert épp hajdonfőtt voltam.Gyönyörű munkák,minden elismerésem.Nem tudom egyedül csinálod e,de körülötted annyi "tanoncnak" kellene mozogni amennyi csak elfér,Remélem van kinek átadni a tudományt és szívesen át is adod,mert nagy kár lenne ha veszendőbe menne.A régi öregek az ilyen emberekre mondták,-"az istenit a kezinek".Köszönöm az élményt.
      Üdvözlettel:Che

      Komment


        #4
        Szia! Valóban szép munkák, gratulálok! Főleg, ha műszakilag is olyan jók, mint amilyen szépek. Azonban ez a tükörpolírozás itt-ott nagyon bántó. Érdemes lenne ebben is az eredetiségre törekedni. Üdv!
        kedvelte ezt.

        Komment

        Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X