Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Zsiguci‎

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Zsiguci‎

Sziasztok,üdv. mindenkinek!
    Seres Zsigmond vagyok, Budapesten élek családommal, dekoratőrként dolgozom. Szabadidőmben a legtöbbet gyermekeimmel foglalkozom, hisz van belőlük 4. Szívesen festegetek különbféle mesefigurákat. Van egy kis modell gyűjteményem ami főleg autókból áll,de van pár repülő is. A veterán járművek megkedvelése vissza vezethető a gyermekkoromra. Kb. 6 éves koromban kaptam édesapámtól egy VW Bogár kis autót ami a mai napig meg van, innentől lettem én "Bogaras". 1995-ben vettem meg az első bogaramat. Azóta rendszeresen járunk találkozókra. Nem rég sikerült vennem még egy bogarat, ne legyen egyedül " Bogárka". A motorokkal is sikerült elég szoros kapcsolatba kerülnöm, bár nekem nincs, de rendszeres csíkozgatom őket. Így sikerült már elég sok motor gyűjtővel megismerkednem. Az egyik kedvencem a burkolt Pannónia. Nagyon szép tud lenni amikor elkészül. A leg idősebb fiamat sikerült teljesen megfertőznöm. Ő a veterán kerékpárokat gyűjti és újítgatja fel és van egy KOMÁR 2-ese is. Most így elsőre ennyit magamról.

Még egyszer üdv. mindenkinek.

Kedves Zsiguci!

Jó volt olvasni a bemutatkozásod.Szép népes család vagytok és ahogy írod tartalmas életet éltek,-melyhez további sikereket kívánok!A fórumon több bogaras van,mint-ahogy valamilyen szinten,az itt jelen lévők mindannyian azok vagyunk.Remélem jól fogod itt érezni magad és a fórum aktív tagja leszel!Kérlek oszd meg velünk tudásod és ha,segítségre van szükséged,kérd azt!

Üdvözlettel:Che
    emu kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X