Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Üdv "Veteránok"! - Guttenberg

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Üdv "Veteránok"! - Guttenberg

Üdv mindenkinek , itt a fórumon!

Régi, régi szerelmem kezd beteljesedni.... Az elmúlt 6 hónapban 4 motorkerékpárral bővült a járműparkom... De tervezem még bővíteni... Szeretnék egy T5.-öst, p12, p20 ..... sorolhatnám estig!

Közben építek egy homokozót, homokozócskát... jelenleg 420 liter/percnél tartok számításaim szerint.

Üdv Guttenberg! (Robert)

Szervusz Kedves Guttenberg!

Üdvözöllek a fórumon és remélem,hogy aktív tag leszel!Jómagam is begyűjtöttem egy pár tonna vasat és ma már,-talán bánom is.Talán nem kellett volna "vashörcsögnek" lenni,legyen csak egy,de az olyan állapotban,mint-ha most gurult volna le a szalagról.Az igaz,hogy az ember,nagyon tud örülni,minden egyes darabnak,de talán még nagyobb öröm lenne,ha a virtuális kapcsolaton kívül,el-el motoroznánk,vagy autóznánk egy-egy találkozóra és és egymás kezét megfogva személyesen beszélnénk meg a veteránozás nehézségeit és örömeit.

Üdvözlettel:Che
    korompaiistvan és emu kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok . Én annak idején már javasoltam , hogy valamilyen közös motorozás legyen ( távolságok miatt talán "régiónként " ), mert az is lehet, hogy egymás mellett elmegyünk az utcán , nem tudva arról, hogy ismerjük egymást . Valószínüleg így jártam a múlt kedden Parassapusztán - a Lengyelországban halálos balesetet szenvedett motorosok hazakisérésénél - mert, szerintem ismerőst is láttam ezekről az oldalakról - bár nem biztos. Ilyen a " virtuális " ismeretség. 2012 06. 16-án 17.00-tól a Múzeumok Éjszakáján a Közlekedési Múzeumnál ott leszek, bár az előző évben az OT rendszámos motorom ellenére pénzt akartak szedni tőlem - megjegyzem csak ez én járművemen volt egyedül csak ilyen jellegű tábla . Aki tud jöjjön ( nem " reklámként " írtam ! ) - egy kézfogásra és beszélgetésre, ahogy Che írta előttem. Egy kék ( fehércsikos ) bajorral leszek - természetesen veteránnal. Üdvözlettel.
      Utoljára szerkesztve a következő által: dafko54; 2012 jún. 12, 22:05.
      Che és soveny kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X