Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Zsee

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Zsee

Sziasztok! Véletlenül találtam rá erre a jó kis fórumra amikor krómozás eljárások után kutattam.. Nemrégiben vettem egy 83-as cb750-es gépcsodát és szeretném majd szép lassan felújítani megközelítőleg gyári állapotúra vagy legalábbis külsőleg csinosítani,kipufft gyárit találni ujrafényezni a blokkot stb ill. majd a veterÍ n vizsgán áttolni szóval műszakilag is helyretenni. Amugy egy idős vagyok a vasammal és jelenleg cnc esztergálást tanulok. Most épp olyan céget, ismerőst keresek aki csiszolásban tud nekem segíteni.

Zsee,

Üdv!
    Örülök én is, hogy beléptél, és ilyen nagy fába vágtad a fejszéd, de egy új belépő ablakban jobban nézett volna ki szerintem a hozzászólásod, és ne más bemutatkozásába írj!

Komment

Bocsi én oda szerettem volna irni csak telefonon nyomkodtam buszon ülve rossz fény viszonyok közt remegő kézzel.. Szoval majd legközelebb jobban figyelek.
      OdinHEM és Che kedvelte ezt.

Komment

Üdvözöllek én is Veterán fórumon!

(A külön témába mozgattam a hozzászólásodat)
        Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Szia ennekem is volt egy cb750K amivel nagyon sokat motoroztam 114000km amit csak en jartam vele nagyon jo motor egyedul a vezermu lanc szakadt amit kicsereltunk es ment tovabb sot meg most is jarnak vele csak rondan atalakitottak choppert epitettek belole

Komment

Sziasztok!

Igen a chopper építgetés úgy tűnik nagy divat errefelé na meg a mókolás általában akár autó akár motorrr..

Egy cb600-as mokker-hez a napokban volt szerencsém. Szegényt fel sem lehetett ismerni.

Movisz!

A primér lánccal nem volt problémád? Hideg indításkor nagyon csúnyán kattog arrafelé talán a primér lánc feszitő lehet rossz de hogy azt honnan fogok venni jo kérdés.. ebayen szoktam keresgélni de csak a láncot találtam meg eddig.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X