Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Schwalbe tulaj nagy tervekkel - 67UR1

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Schwalbe tulaj nagy tervekkel - 67UR1

Üdvözlet mindenkinek!

Az elején lehet hogy némelyekben unszimpátiát keltek, de én egy Schwalbe-t szeretnék -fogok- picit kezelésbe venni. Teljesítmény finomítás illetve a lemezek ízléses átformálása a cél, szeretnék egy klasszikus kinézetű, napi használhatóságú motort készíteni. Persze nyilván lesznek bökkenők, kérdések, remélem ha ezek felmerülnek itt kapok útmutatást.

Kívánok mindenkinek kellemes perceket a féltett kincsével!

szia, és üdv köztünk!

nem igazán értem, hogy miért váltanál ki itt bárkiből is "unszimpátiát", szerintem az ég adta egy világon semmi probléma nincs a terveiddel, ha csak nem annyi, hogy még meg kell valósítani őket! kíváncsian várom a végeredményt!
    OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Szia,köszöntelek közöttünk!
      Nekem is Schwalbe-m van, és kíváncsi vagyok, hogy mennyire sikerül megvalósítanod a terveidet. Hiszem ,hogy minden motorban megvan a kreativitásnak és az egyéni ízlésnek lehetősége.Kívánom ,hogy sikerüljön megvalósítanod az elgondolásodat!

Komment

Talán azért számíthatok ellenérzésre, mert valakiben mély érzéseket kelthet egy régi darab újjá restaurálása, én nem a gyári állapot elérésére törekszem, ami sokak számára szentségtörés lehet. De a lelkesedésetek jól esik, így remekül kezdődik! Eddig is nagy volt a lelkesedésem, de ez jól esett! Vasárnap érkezik a motor, még nem néztem körül a fórumon, de készítek egy topikot az átalakulás szakaszairól. A motor jelenlegi állapotáról még aznap teszek fel képet.
        OdinHEM és Intrepid kedvelte ezt.

Komment

67UR1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Talán azért számíthatok ellenérzésre, mert valakiben mély érzéseket kelthet egy régi darab újjá restaurálása, én nem a gyári állapot elérésére törekszem, ami sokak számára szentségtörés lehet.
          ahogy egy másik topikban írtam, az a lényeg, hogy Neked tetszen, akinek meg nem, az ne nézzen rá, és csináljon olyat magának, amilyet szeretne! a lényeg, hogy amit elkezdesz, azt fejezd is be, ne törjön le a lelkesedésed, és tölts fel sok képet is!
          67UR1 kedvelte ezt.

Komment

így lesz!
            Köszönöm!

Komment

Hát vettem egyet én is és igyekszem helyre hozni a hibáit.
              De nem tudom, hol volt elhelyezve az akku, a fesz. szabályzó és a villogó relé...a kormánynál burkolat alatt talán???
              Tekintsétek kezdő kérdésnek....lesz még biztos:-)

Komment

Szia! Akkumlátor a kormány belső oldali burkolat jobb oldalán lévő négyszögletes fedél mögött van.A fesz.szabályzót, relét is ott találod a kormányoszlopnál, de sok hely nem lesz ott.
                rolling01 kedvelte ezt.

Komment

Nagyon köszönöm, sokat segítettél.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X