Közlemény

Collapse
No announcement yet.

vwlaci

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szia Hajni!

Jó bogarazást, nagyon sok jópofa dologgal meg fog lepni. Az enyém okoz meglepiket. Másik oldalon olvastam, miket vásároltál. Egy pár ötlet. Én teljes fenéklemezt cseréltem, amire gyárilag rá heggesztették az üléssínt. Naná, hogy semmihez nem stimmelt. Mire ez kiderült, már belülről le lett fényezve, és több réteg alvázvédő kívűlröl, tehát szétvágni, és újraheggeszteni nem akartam. A következőt találtam ki, Vettem LADA üléssineket, és azt szereltem be a meglévő sinhez, és az üléshez. Az ajtókárpit alá mindenképp, ragassz fóliát, a víz ellen. A gázos bogárhoz nem tudok hozzászólni, én igyekeztem kórhű maradni. Direkt kerültem az ilyenféle átalakításokat, dupla karbi, tuning kipufogó, stb. annyi átalakítás van benne, hogy elöl tárcsaféket szereltem bele, és már genárátoros, mivel rövid időn belül két dinamó is elfüstölt. Én most a hétvégén ecseteltem végig az alját alvázvédővel, biztos ami tuti alapon.
    Üdv: vwlaci
    hajni0912 kedvelte ezt.

Komment

De neked milyen üléssíned volt? A Ladáé milyen? Ugyanis a régi ülésem síne két oldalt fut az ülésen és az alvázon is, az új ülésem síne pedig természetesen középen)))) Úgyhogy az alvázra kéne nekem olyan sín, ami passzol az üléséhez. Érted a problémámat? Hol a fenébe keressek ilyet? Jó hogy mondtad az ajtókárpitos megoldást, épp hétvégén fogom cserélni. Ezt biztosan megcsinálom! Üdv. Hajni

Komment

Hali!

Nekem eredeti bogár üléseim vannak. Ehhez a fenéklemezen van két T alakú sin, az ülésen pedig egy lefelé fordított C sin.
        Ezek az ülés lábai alatt futnak az alagútnál, és a küszöb mellett. Ennek a távolsága nem stimmelt. Ezért szereltem közéjük a LADA üléssínt. Azt hogy középen fut egy sin az nem teljesen világos, annak a szélein kellene valamiféle támasznak lenni.
        Ha letudnád fényképezni az új ülésed alját sokat segítene a megoldásban. Amúgy a régi üléseid milyenek voltak? Ha nem gond, és neked nem kell tennék rá majd ajánlatot. Az új üléseid miből lettek kiszerelve? Amit írtál Úgy tűnik, hogy középen csak a rögzítő sin lehet, és a csuszka része hiányzik. Csinálj egy pár fotót, és küld át. tmkno3@freemail.hu
        Üdv: Laci
        hajni0912 kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X