Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás - tata21

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás - tata21

Üdv, új vagyok ezen a fórumon ezért egykét sort írok magamról. Tolna megyében Pálfán lakom, szeretem a veterán motorokat( van is néhány darab), főleg a pannoniákat. Nem csillogó, restaurált darabok de nekem így is kedvessek. Persze a távlati terveimben a felújitásuk a cél, csak egyre távolabbinak tűnik( de erre most nem térnék ki).

Szervusz Tata 21!

Megnyugtatlak,-sokan vagyunk így,hogy "fényes terveink" vannak,de a cél,-egyre távolodik.Nem is értem ,miért de egy ledolgozott élet után,az emberektől még az a lehetőség is elvéve látszódik,hogy valamilyen módon "önmegvalósuljanak",az-az,ha "úri kedvük",úgy kívánja öreg Pannóniákat,Jawákat,.... újítsanak fel,és aktívan éljék élemedett korukat.A mindennapi "kenyérharc",-talán felemészti az ember összes energiáját és ha esetenként,marad egy kis szabadidő,azt teljesen leköti a veteránok állagmegőrzésével kapcsolatos tevékenység.

Azért ,ne add fel,-soha,-amíg éltet a felújítás reménye,addig van "cél".A cél pedig ,visz tovább,erőt és életet ad!

Tisztelettel üdvözöllek a fórum tagjai között és kérlek,légy annak aktív tagja!

Üdvözlettel:Che
    OdinHEM, Kakas és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szia Tata21! Azért élünk, hogy megvalósítsuk az álmaink! Ha egy csillogóra vágysz, és nagyon, meglesz!
      én ahogy Téged és a többieket olvasgatom, egyre nagyobb vágyat érzek, hogy MÉG EGY Pannóniám legyen!

Üdv itt a honlapon! TLF65
      Che, OdinHEM és Kakas kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a biztatást, és viszont kívánom nektek is! Habár szerintem 8db veterán motor felújítása nem kis álom. De én a középtávú terveimben azzal is megelégszek ha nem kell eladnom őket. üdv tata21

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X