Közlemény

Collapse
No announcement yet.

nagyfékdobos

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

nagyfékdobos

Sziasztok!

Tetszik a fórum ötlete, hogy előbb-utóbb márkafüggetlenül megtalálok itt mindenkit. Jó lenne, ha végre tudatosodna mindenkiben, hogy minden öreg jármű értéket képvisel, nem csak a kedvenc márkája!

Ring István
    Utoljára szerkesztve a következő által: nagyfékdobos; 2010 okt. 29, 07:07.

Szia!

Első olvasásra olyan bemutatkozás jellegűnek olvastam a hozzászólásodat, ezért mozgattam át önálló témába. Így magában olvasva viszont elbizonytalanodtam, de most már mindegy. Üdvözöllek itt fórumon!

Szerintem egyébként tisztelik általában a mások kedvenceit is a "veteránosok", csak az a fura számomra, hogy "három lépés távolságból". Pedig nagyjából ugyanazt csináljuk, ugyanahhoz a krómozóhoz járunk, ugyanabba a csavarboltba, okmányirodába, stb.,... és gondolom ugyanúgy számtalan megoldatlan problémával küzdünk, amikben akár segíthetünk is egymásnak. Remélem!
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

No, ha már ide került a hozzászólásom, akkor írok pár szót magamról.
      Ring István vagyok, Pakson lakom.
      Kedvenc járműveim, melyeknek típusismeretébe is alaposan beástam magam:
      - Pannonia TLF
      - Duna oldalkocsi
      - Motorkuli utánfutó
      Családomban mindenki Pannoniás. Feleségem TLF + Motorkuli fogattal közlekedik, lányom oldalkocsis TLF-et hajt. Engem legtöbbször egy oldalkocsis TLF nyergében lehet látni, aminek hátulján PAKS felirat olvasható és nagy magyar zászló lobog rajta.
      Bővebben a saját web oldalamon olvashatsz rólam.

Üdv mindenkinek!

Ring István
      Utoljára szerkesztve a következő által: nagyfékdobos; 2010 okt. 29, 07:04.
      TZ kedvelte ezt.

Komment

Ez igen! Ez belevaló kompánia!!!!!

Komment

Boldog születésnapot kívánok!
          Che kedvelte ezt.
          Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X