Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Üdv mindenkinek! - Kovacsk84

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Üdv mindenkinek! - Kovacsk84

    Sziasztok!

    Krisztián vagyok, most 28 éves és gyerekkoromtól kezdve öregapámon keresztül sikerült annyira belsőmmé tenni a Pannónia motorok iránti szeretetet és tiszteletet, hogy már szerintem sosem szabadulok. Eddig jó pár Pannóniám volt, de csak egy forgalomra maximálisan alkalmas, amit teljesen én csináltam -leszámítva a speciális szaktudást igénylő munkákat- sajnos én a magam kárán tanultam a szerelését ezeknek a motoroknak. Most vagyok ott, hogy belevágtam egy T5-ös teljes felújításába, amelyet mindennapi használatra szánok.

    Eddig is olvasgattam a fórumot és a tagok hozzáállása, valamint tapasztalata és hozzáértése miatt döntöttem úgy, hogy regisztrálok. Valószínű, hogy inkább kérdezni fogok, de ha valamiben tudok segíteni, vagy érdemben hozzászólni, nem fogok habozni...


    Tisztelettel mindenki felé:


    Krisz

    #2
    Szia Krisz!
    Remélem mihamarabb összehozod a gépet,és élvezed a mindennapi használatot. Üdv a fórumon!

    Komment


      #3
      Helló Krisz! Örömmel olvastam írásod, én úgy gondolom ezek a "tanultak" maradandóak. Igaz rögösebb az út eddig de mint írtad itt akkora ismeret anyag van felhalmozva, hogy még egy márkaszervíz sem rendelkezett hasonlóval. Ott szinte miden gyári anyag meg volt ha nem várták. Nem kilincseltek festő- krómozó után és mint ma sok mindent le kell gyártani vagy gyártatni. A Pannoniát mint hazai motort tisztelem és becsülöm., talán ha tartósabb anyagból készültek volna még jobb lett volna. A legjobb pedig ha "nem mondták volna meg, hogy mi a jó "még jobb lett volna. Üdv a fórumon Sepy.

      Komment

      Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X