Sziasztok! Egy Junak vásárlására adtam a fejem és a keresgetés közben találtam erre az oldalra. Üdv mindenkinek!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
rohalylevente bemutatkozás
Collapse
X
-
Szervusz Kedves Levente!
Nem lesz egyszerű dolgod,kevés is jött be belőle,-még kevesebb maradt és az alkatrészek beszerzése,sem lesz,egy sétagalopp.A ..terán,hirdetnek,már jó ideje,egy hiányos példányt,olyan "szupermarketes"-módszerrel,hogy 99 999,-Ft.,-no nem pontosan így,de közel a 100 000,-hoz.Arra már nem emlékszem,hogy rendelkezik e,rendezett papírokkal,de visszakereshető.
Javaslom neked,hogy a forgalomba helyezéssel kapcsolatos írásokat,olvasd át a fórumon,van belőlük bőségesen,hogy ne ess olyan helyzetbe,-amikor ugyan van Junakod,de csak a portádon körözhetsz vele,-mert rendezett tulajdonosi lánc hiányában,nem helyezhető forgalomba!
Amennyiben,úgy gondolod,hogy a Junakban testesülnek meg,a veteránozással kapcsolatos vágyaid,sok kitartást kívánok hozzá és kérlek,közöld velünk,örömöd és bánatod,-légy a fórum aktív tagja!
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
-
rohalylevente eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy Junak vásárlására adtam a fejemChe kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment