Közlemény

Collapse
No announcement yet.

rohalylevente bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

rohalylevente bemutatkozás

Sziasztok! Egy Junak vásárlására adtam a fejem és a keresgetés közben találtam erre az oldalra. Üdv mindenkinek!

Szervusz Kedves Levente!

Nem lesz egyszerű dolgod,kevés is jött be belőle,-még kevesebb maradt és az alkatrészek beszerzése,sem lesz,egy sétagalopp.A ..terán,hirdetnek,már jó ideje,egy hiányos példányt,olyan "szupermarketes"-módszerrel,hogy 99 999,-Ft.,-no nem pontosan így,de közel a 100 000,-hoz.Arra már nem emlékszem,hogy rendelkezik e,rendezett papírokkal,de visszakereshető.

Javaslom neked,hogy a forgalomba helyezéssel kapcsolatos írásokat,olvasd át a fórumon,van belőlük bőségesen,hogy ne ess olyan helyzetbe,-amikor ugyan van Junakod,de csak a portádon körözhetsz vele,-mert rendezett tulajdonosi lánc hiányában,nem helyezhető forgalomba!

Amennyiben,úgy gondolod,hogy a Junakban testesülnek meg,a veteránozással kapcsolatos vágyaid,sok kitartást kívánok hozzá és kérlek,közöld velünk,örömöd és bánatod,-légy a fórum aktív tagja!

Üdvözlettel:Che
    Kakas és mir-mur kedvelte ezt.

Komment

rohalylevente eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Egy Junak vásárlására adtam a fejem
      Szia ! Egy Egri gyűjtő árulta nem régen. Sajnos a neve nem ugrik be, de rengeteg szép motort árul mostanában. Hátha valakinek eszébe jut a neve.
      Che kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X