Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Angyalka :)

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Hát igen ez történik ha valaki NEM emlékezik kivel"örzött együtt birkát"!!!???
    Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2013 jan. 10, 13:53.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Aki jól beszél, jól is ír!
      Azért ez nem így van . Én az utóbbi 30 évben csak számlákat írtam és bizony vissza kell szokni.....

Komment

Kedves Angyalka!

Megértelek, mert már döntöttem én is úgy, hogy 1-2 számomra kellemetlen beszólás miatt itt hagyom a fórumot, azonban az is igaz, ha nem is sűrűn, de mégis látogatom, irogatok, ha olyan van, amihez érdemben hozzá tudok szólni, vagy kényszert érzek, hogy a véleményem elmondjam.

Nyilván nem jó érzés ha "ekézik" az embert, mert a stilusa éppen olyan, hogy egy másik fórumtársnak nem tetszik, aki tud-mer szándékos, vagy félreérthető "viszont-megjegyzést" tenni.

De ezen érdemes felülemelkedni, egy részt a-jó-pap-is-holtig-tanul elv alapján, (lehet hogy igaza van a másik fórumtársnak, és én változtatok a "stilusomon") másrészt a legkisebb közös nevező az a szeretet, ami bennünk van a Csepelek-Pannóniák iránt. És ez a hely tökéletesen alkalmas arra, hogy új és ujabb ismeretekre tegyünk szert.

Én ezért nem töröltettem magam.

Igaziból nem szívesen járok kocsmákba beszélgetni sörözgetni - bár mostanában majdnem minden kocsma "légtere" tiszta (tisztább) a dohányzás tiltása miatt, de egy-egy közös guruláson szívesen résztvennék a fórummal, mert akármilyen öreg gépekkel is foglalkozunk-birtokoljuk-beszélünk, de ezeknek a gépeknek a lételeme a gurulás...
        ezért lettek megalkotva-gyártva...

Hát ezt gondold meg Angyalka, (de ne okításnak vedd, szimplán tanácsnak...)
        CZsolti, Beagle és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

TLF65 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Nyilván nem jó érzés ha „ekézik” az embert, mert a stilusa éppen olyan, hogy egy másik fórumtársnak
          Pont jól a megfogalmaztad a gondolatom ! --egy részét mindenképp.

Viszont ezen a "problémán " még dolgozok :

TLF65 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          másrészt a legkisebb közös nevező az a szeretet, ami bennünk van a Csepelek-Pannóniák iránt.

Komment

Szia!Sziasztok!

Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Ennek ellenére, sajnos nem mindenki veszi jó néven
            Én a helyedbe ezekkel az emberekkel nem is törődnek és el sem olvasnám a be jegyzésüket,de a te döntésed és ezt mindenkinek tiszteletben kell tartani!
            Nagyon sajnálom hogy fórum társként nem tudtalak jobban meg ismerni mert érdekes egyéniségnek tartalak és én szeretem az ilyen embereket!Tegnap szinte ezt az oldalt olvasgattam és közbe rá jöttem hogy a sok kicsi emberke tesz itt ki egy egészet és ha valaki kiszakad ebből a láncból az nem jó!Én nagyon sajnálom hogy nem előbb találtam ide!Van egy másik fórum ahova fel vagyok regizve és már oda én se nagyon járok fel mert nagyon fel hígult és a régi tagok sem járnak fel akik alapították!Ezt nem megbántásként mondom,de ha már valaki be kerül egy ki alakult társaságba akkor nehogy már Ők alkalmazkodjanak hozzá!Hanem igen is próbáljon be illeszkedni!Ez az én véleményem!
            Angyalka bár merre is vezet az út vagy az utad amin jársz mindig azok a fontosak akiikkel abban a pillanatban jól érzed magad,sok sikert és szerencsét kívánok neked!

Üdv
            Horusz22
            mittom és Che kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X