Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pancsa bicikli‎

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Pancsa bicikli‎

Üdv mindenkinek!

A fórumon még új, de valójában már régi motoros vagyok! Ezért néhány mondatban bemutatkoznék.
    1979-ben születtem Budapesten, jelenleg vidéken élek. Gyakorlati ember vagyok, szeretek mindent magamtól önerőből megoldani. Nem mintha nem bíznék másokban, de szerintem ha egy szerkezet minden alkatrésze volt már a kezemben, és ismerem minden porcikáját, nem okozhat később nagy meglepetést, ill tudom mihez kezdjek ha gond van. Sokféle motorom volt már de mind közül a Pannónia az igazi számomra, azok közül is az egyhengeres nagyfékdobosokat kedvelem. 15-éves koromban vettem az elsőt egy TLT-t. Aztán rövid ideig hajtottam egy P10-est, és jelenleg egy saját kezűleg restaurált T1-est használok nagy örömmel.

Szia üdv köztünk! Remélem megtaláltad a fórumon amit kerestél(rengeteg segítőkész embert),és ne tartsd vissza segítő gondolataidat vagy kérdéseidet.

Komment

Üdv. Pancsa!!!! :-)))) Na még egy közeli PANNÓNIÁS. Lassan csak összehozunk egy gurulást. Feldobnám , hogy most szombaton nézzünk el kollektíve Szigetszentmiklósra, a börzére, de sajnos, hál' istennek nem érek rá.:-) 24 vagy 36 órás horgásztúrán veszek részt, attól függ hogy mennyit bírunk inni.:-))) Az idén az első:-((( és szerintem az utolsó is.:-((((

Komment

Üdv!

Sajnos én sem érek rá a mostani hétvégén, a következő szombaton viszont a Herceghalmi körversenyre mindenképp menni szeretnék! Esetleg arra??

Komment

Üdv!
          Van Pilisen is egy pannoniás, Tomcat néven fut itt! Rég jelentkezett, remélem bnem adta fel
          Sokan vagyunk a közelben, tartsuk egymással a kapcsolatot, mindig jól jöhet a segítség!

Komment

Hy.

Elvileg megyek. Mondom elvileg. Még sok a bizonytalan tényező. Ami biztos , hogy legkorábban olyan 10 -körül tudok indulni, ha megyek. Vagyis a körverseny biztos kimarad, inkább csak a barátok, na meg a motorozás ami fel vinne.

Komment

Idén még nem is láttalak motorral! Vagy csak elkerültük egymást?.-(((
              korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

feri-tb eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Idén még nem is láttalak motorral! Vagy csak elkerültük egymást?.-(((
                Ha ezt tőlem kérded akkor sajnos azt kel hogy mondjam nem kerültük el egymást.:-((( Nem sokat tudtam az idén motorozni.:-)) Most hétvégén jó lett volna kimenni legalább Szigetszentmiklósra, de már hetekkel előre lelet foglalva a kékli, és szombat reggel 7-től vasárnap reggel vagy este 7-ig horgászunk. Ráadásul én szerveztem, így nem mondhatom a csapatnak , hogy menjetek előre.:-(((((
                Nem is igen voltam sehol az idén, talán egyszer vagy kétszer Szigetszentmiklóson, és a Közlekedési múzeumnál amikor indultak a fiúk Londonba.

Komment

Hello Urak! Én mindenképpen megyek Szigetszentmiklósra,mert egy csomó dolog kell a motoromra! Remélem jó idő lesz!

Komment

Voltam a börzén,sokan voltak,9.00h-ig nem is esett az eső és elköltöttem 15 000.-t.

Komment

Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      9.00h-ig nem is esett az eső és elköltöttem 15 000.-t.
                      Irigyellek. Pedig kivételesen nálam is volt lőszer. Csak mire lövöldözni nem akadt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                      Working...
                      X