Közlemény

Collapse
No announcement yet.

winetu‎

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

winetu‎

Üdvözlök minden forum tagot es a szerkeztó Urat.

most sikerult csak ratalalni az oldalra.Nagyon tetszik sok ertelmes okos dolgot olvastam es tanulni lehet
    belőle.Takacs Jozsef vagyok (64)eves motor bolond
    barkinek segitek szivesen jotanacsot elfogadom jellenleg 125cz van de beszeretnem gyüjteni a
    többi tipus csak üzem kepest. Van egy 650bmw is de ahozz öreg vagyok lassan.

üdv mindenkinek winetu .

Üdv. Alkalom adtán, majd egyszer ha már tényleg öreg leszel, mert a 64 év az még semmi (mondom én a tacskó:-)))) és nem bírsz a BMW-vel, szólj, hátha megváltozik az anyagi helyzetem addig.:-))))) Uff
    Che és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Erre meg lenne az eszed mi? Majd a hozzászólást nézve hagyatéki eljárásban az örökösöktől.
      Che kedvelte ezt.

Komment

Kedves Józsi!

Az jó dolog,ha az ember mögött,már több mint hatvan tavasz áll,-mert normális esetben nem ismétli meg ifjú kori marhaságait,tanulván az élet folyamán kapott pofonokból.Azt nehéz eldönteni,hogy ki mihez és mennyire öreg,sajnos az a probléma,hogy a lélek nem öregszik,de testet,valahogy kieszi a fene alóla és erre nem igen van orvosság.Szerencsémre én is túl vagyok már a 65-ön és idáig orvos nem sokat látott,de kerülöm is őket,mert,ha megvizsgálnának,biztos lenne,vagy 5-6 betegség,amire előírnák,a "mérgeket",amiktől azután még több betegség jönne elő.

Úgy gondolom,hogy az idős kornak is megvan,a maga szépsége,lényeges dolog,hogy ne tespedjünk,alkossunk,ha bármi szerényen is,de legyünk hasznos tagjai,a társadalomnak,még akkor is,ha az esetleg nem érdemli ki.

Örülök,hogy a fórum tagja lettél és remélem,olvashatjuk majd hozzászólásaidat.

Üdvözlettel:Che
        OdinHEM, korompaiistvan és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Én a fele vagyok, de sajna orvos évente lát, mert kötelező, de mindig kérdezi, hogy minek mentem?
          Che kedvelte ezt.

Komment

Pedig orvoshoz (körzeti) járni jó. Bár engem még nem kínált meg , de állítólag olyan , de olyan szilva pálinkája van hogy az valami csuda.
            Che kedvelte ezt.

Komment

köszönöm hogy irtal nekem midenben egyetértek veled ifi dolgokban is és az orvos kapcsolatban is.

csak akkor megyek hozza ha lejár a jogsim.

üdv winetu
              korompaiistvan és Che kedvelte ezt.

Komment

Én nemrégiben megbeszéltem az állatorvossal, hogy hála az égnek többet látom, mint a körzeti dokit, és átküldöm a kartonom, ha nincs ellenére
                soveny és Che kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X