Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Látom nálad is gond volt.:-)) Gondolom nagyon bő lére eresztetted a bemutatkozást , aztán törölted, és úgy már nem engedte fel tenni mert minimóóóó 20 karakter.:-))))) Aztán ez sikerült..-)))))
Amúgy üdv. és tényleg bővebben érdekelne , milyen trakik érdekelnek, van neked, ismersz, keresel, stb..
Haló!
majd pótolom a hiányosságokat, szépen lassan, csak kicsit még szokatlan a környék.
egyébként mostanában a traktorok felé kacsingatok (k25, super50)
A bemutatkozásként írt első,hozzászólásod alkalmával tényleg nagyon takarékosan bántál a szavakkal,mint dongós a start pilottal,de sebaj,majd belejössz.
Van jó-pár tagunk,-kik a traktoros szekciót alkotják és remélem,te is megtalálod,a helyed közöttünk.Szerintem a letöltések menüpont alatt,találsz traktorokkal kapcsolatos szakirodalmat,amennyiben keresel.A környéket majd lassan megszokod és megismered,hidd el,-jó ez a környék!
Szia Che!
Köszönöm a kedves fogattatást.
Igen találtam és töltöttem is már le pár dolgot.
Az igazság az hogy van pár veterán motorom is, sokat mentem Simson Starral, de van egy SR1 is a birtokomban.
Komment