Közlemény

Collapse
No announcement yet.

üdv mindenkinek - demi

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

üdv mindenkinek - demi

most léptem be
    a régi traktorok érdekelnek

Üdv!
    Vannak itt traktorosok, biztosan megtalálod a számításod, bár picit bővebben írhattál volna arról, milyen terveid vannak!

Komment

Szia demi!!!

Látom nálad is gond volt.:-)) Gondolom nagyon bő lére eresztetted a bemutatkozást , aztán törölted, és úgy már nem engedte fel tenni mert minimóóóó 20 karakter.:-))))) Aztán ez sikerült..-)))))
      Amúgy üdv. és tényleg bővebben érdekelne , milyen trakik érdekelnek, van neked, ismersz, keresel, stb..

Komment

Haló!
        majd pótolom a hiányosságokat, szépen lassan, csak kicsit még szokatlan a környék.
        egyébként mostanában a traktorok felé kacsingatok (k25, super50)

köszi hogy írtál, ...

Komment

Szervusz Demi!

A bemutatkozásként írt első,hozzászólásod alkalmával tényleg nagyon takarékosan bántál a szavakkal,mint dongós a start pilottal,de sebaj,majd belejössz.

Van jó-pár tagunk,-kik a traktoros szekciót alkotják és remélem,te is megtalálod,a helyed közöttünk.Szerintem a letöltések menüpont alatt,találsz traktorokkal kapcsolatos szakirodalmat,amennyiben keresel.A környéket majd lassan megszokod és megismered,hidd el,-jó ez a környék!

Üdvözlettel:Che
          TLF65, soveny és mir-mur kedvelte ezt.

Komment

Szia Che!
            Köszönöm a kedves fogattatást.
            Igen találtam és töltöttem is már le pár dolgot.
            Az igazság az hogy van pár veterán motorom is, sokat mentem Simson Starral, de van egy SR1 is a birtokomban.

Veled mi a helyzet, miben mesterkedsz mostanában?
            Che kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X