Közlemény

Collapse
No announcement yet.

bemutatkozás - waress44

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

bemutatkozás - waress44

Sziasztok!

János vagyok, 30 éves leendő trabo tulajdonos. Kielégíthetetlen vágyat érzek e német ipar remekműje iránt.Négy ütemű kombi változat ejtett rabul és a lehető leg több infót próbálom megtudni.(halkan megjegyzem első autóm lesz). Minden nemű hasznos infót meghallatok

Üdv!
    A 4 ütemű változat még messze van a veterán kortól, és eléggé eltér a kétütemű változattól, de biztosan lesz, aki segít. Viszon dícsérendő a próbálkozásod!
    Nekem is volt 4 üteműm 2. autónak, én nagyon szerettem, kombi volt, vnóhoroggal. Jól gyorsult, és hihetetlen mit el nem bírt.

Komment

Nekem is volt a nagyobb testvérből. Wartburg.:-))) Az első volt ami bejött az országba. 500 Km-ert tesztelte a Merkur, még az Autó Motor is lehozta, aztán nem kis szerencsének köszönhetően hozzám került. Bele tettem vagy 300 ezret, és olyan 200-tól már csak a be... nem is ,gázt töltöttem bele.:-))) Ja meg olajat ha már nagyon visított.:-))) Az üléseket nem is tudom hova tettem, teherautónak használtam.:-))) Bírta zokszó nélkül.:-))))

Komment

Igaz, hogy 4t de lagalább TRABANT! Sajnos ezek a szép masinák (pláne a füstölős) kezdenek eltünni. Csak ritkán lehet látni egyet-egyet idős gazdájukkal vagy hozzád hasonló elszántakkal. Remélem még a fiam fog ilyeneket látni (ha rajtam múlik igen), nem csak az új konzervdobozokat.
        Titus kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X