Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás és üdvözlet - Zotya78

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Bemutatkozás és üdvözlet - Zotya78

    Leendő Lada tulajdonosként üdvözlök mindenkit. Autóbuherátor antitálentumként sok segítségre lesz szükségem, mert úgy néz ki hamarosan büszke Lada tulajdonos leszek és hát próbálom felszívni a rengeteg infót.

    Előre is köszönöm mindenki segítségét!

    #2
    Üdv. Jó kezdet. A Lada pont egy kezdő gép. Talán csak a kétütemű Trabant lehetne egyszerűbb.:-))))

    Komment


      #3
      Üdv!
      Na igen! Szerezz be mindenképp egy villás kulcs készletet párban, egy lapos, meg egy csillagfejű csavarhúzót, egy 1,5 kg-os kalapácsot, egy pajszert, és kész neki is láthatsz a ladának, bármi gondja is legyen.

      Komment


        #4
        Kedves Zotya 78! Én civilben az autók uri szabója voltam mint karosszéria lakatos pályafutásom a Moskvicsokkal és a 21-es volgákkal és hasonló gépekkel indult.Nem panaszkodom láttam rozsdát bőven ha gondod adódna is tudok segíteni szivesen segítek. Nem tudom milyen szintű a nagy elhatározáshoz a technikai és szakmai felkészültséged?, de gondolom már nem ez lesz az első gép mit javítani fogsz. Ha még is mire befejezed lesz némi tapasztalatod a javítás terén. Vannak hozzá kézi szerszámaid? min. co-d. Várom kérdéseid ha lesznek. De itt van más szakember ki segít Neked. Üdv. Sepy.
        mátéapu kedvelte ezt.

        Komment

        Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X