Közlemény

Collapse
No announcement yet.

komár moped 1973 év

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

komár moped 1973 év

sziasztok
    vennék pár ha lehet ujj cuccokat komárhoz aki tud megköszönöm elöre is
    tisztelt forumozok vettem egy gyárinak tünö komár mopedet baba kék szinüt a váza fekete abban kérném atisztelt kolégák segitségét hogy nem -e tud valaki olyan oldalt ahol megtudom nézni milyen is eredetileg a fényezése mert eredetire szeretném fényeztetni a motort most éppen fényezönél van szétszedve s várja hogy mi milyen legyen , a segitségeteket elöre is köszönöm. ja és eszembe jutott még valami van a két fém oldal dekni arra szeretnék valhonnan venni élvédöt elméletileg ugy kell kinéznie mint a tankon ami van körbe az a tört fehér szinü , s kellene egy aluminium házas korhü duda is azzal a piros labdával a végén.mégegyszer köszönöm a segitségeteket.
    Attached Files
    Utoljára szerkesztve a következő által: fila01; 2012 okt. 20, 04:58.

Én elképzelhetőnek tartom, hogy ez a gyári színe, mert jó állapotban van a korához képest, és nem mainak tűnik az a fényezés

Komment

fila01 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      milyen is eredetileg a fényezése
      Szia!

Nekem eredetinek tűnik, és neten rákeresve a "Komar 2 1973"-ra, több bejegyzés is említi, hogy gyárilag világoskék színű...

Saját vélemény, de ez olyan csili-vili állapotban van (eltekintve attól az 1-2 rozsdafolttól), hogy kár újrafényezni, de ha már a fényezőnél van, akkor már mindegy... amúgy is Magadnak építed!
      soveny kedvelte ezt.

Komment

köszönöm elöre is a gyors segitséget

Komment

Szia Fila01,
          nekem Komar 2 volt az első gépem. Annak a váza is kék volt , de létezett fekete vázzal is, mint a tied, így bizton állíthatom hogy volt ilyen színösszeállítás, és lehet gyári a géped. Ezeken felül az első Magyarországra érkezett Komar 2-esek még bordó/fekete színűek voltak. Ezeknek a váza is bordó volt (ami a tiéden fekete).
          A fentiektől eltérő színösszeállításról nem tudok.
          soveny kedvelte ezt.

Komment

köszönöm szépen de esetleg nem-e tudtok olyan oldalt ahol esetleg meg lehetne nézni milyen is eredetibe pl képeken

Komment

keress rá a google-n , válaszd a képeket, feldob milliót

vagy ez:
              Motorowery Komar 2330 - na www.jacomoto.prv.pl
              fila01 kedvelte ezt.

Komment

köszönöm ez egy részletes oldal

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X