Közlemény

Collapse
No announcement yet.

stefan66 bemutatkozása

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    stefan66 bemutatkozása

    Magamról:
    50 éves múltam szeretem az öreg járgányokat amik gyerekkorom idézik fel.
    Jelenleg 1db 1993-as Vw T4-esem és 1db 1996-os Vw Polo Classicom van.
    Amit tudok megcsinálok rajtuk.
    Gépész a szakmám.
    Fergusson, sepy és 6 további látogató kedvelte ezt.

    #2
    Szervusz Stefan!

    Üdvözöllek a fórumon,vannak itt VW hívek többen és,ha segítségre lesz szükséged,biztosan segítenek.A fórum márkafüggetlen,itt éppen úgy becsüljük a Riga mopedet,mint a Jaguárt,annak dacára,hogy mindenki tudja nem egy kategória,-ettől jó itt lenni,mert tiszteljük egymás márkáját és nézeteit,még akkor is,ha azokkal nem teljesen azonosulunk.

    A tagok között vannak gépészek,többféle szintű tudással és iskolai végzettséggel,de vannak kertészek is akik sokszor a gépészeket megszégyenítő szakmai tudásról tesznek tanúbizonyságot a hozzászólásaikban.

    Hét éve regisztráltam a fórumra és nem bántam meg,az évek alatt sok barátot szereztem itt,és személyes találkozásokra is már többször sort kerítettünk,Tiszakeszin,ahol immár negyedszerre rendeztük meg a fórumtalálkozónkat,az ottani önkormánytat támogatásával a révháznál.

    A fórum tagsága egy a napjainkra nem mondható,üde színfoltja a társadalomnak kár,hogy ez a szemlélet és viselkedés nem tud általánossá válni,a mindennapokban.

    Légy aktív tagja a fórumnak és írj többet magadról,nem kell szégyenlősnek lenni,a helyesírási hibákért még senki nem lett letámadva,-próbálunk emberként viselkedni.

    Üdvözlettel:Che (Kotasz József Orosháza)
    Fergusson, CZsolti és 6 további látogató kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Szervusz Stefan! Végre az autós vonal is erősödik. Nem nagyon beszélünk itt napjaink autóiról, mert ugye azokat szervizbe illik vinni, mert túlelektronizált mindegyik. Pedig vannak rajtuk olyan dolgok, amik ugyanúgy javíthatók.

      Írjál bátran a javításaidról, vagy bármiről.

      Komment


        #4
        Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Légy aktív tagja a fórumnak és írj többet magadról,nem kell szégyenlősnek lenni,a helyesírási hibákért még senki nem lett letámadva,-próbálunk emberként viselkedni.

        Üdvözlettel:Che (Kotasz József Orosháza)

        ---megjegyzem ,ebben az egy dologban én is néha hibáztam -- de amióta a külön bejáratú , házi billgécem , a firefoxot rácsinálta a gépemre , azóta minden leütött betűmet , minden felületen ellenőrzi a rendszer , és pirossal figyelmeztet , ha a tanulmányaim nem egyeznek a mai divattal .....

        Komment

        Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X