Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Baka

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Baka

Sziasztok,

Dunakanyarban élek.
    Ha valami régiséget látok rögtön jobb kedvem lesz. A napokban jutottam hozzá első nagyobb régiségemhez, egy jó állapotban lévő T1-hez.

Üdv a fórumon!

Baka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ha valami régiséget látok rögtön jobb kedvem lesz.
    Ezzel a "betegségeddel" nem vagy itt egyedül.

Baka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A napokban jutottam hozzá első nagyobb régiségemhez, egy jó állapotban lévő T1-hez.
    Az jó. Milyen állapotú? Papírjai vannak? Mi a terved vele?
    There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Hát tényleg jóó. Eredeti állapotú, ez esetemben azt jelenti, hogy kopottas, de az előző tulaj (aki ha jól tudom a második volt) vigyázott rá, újítgatta. Papírjai rendben vannak. Majd küldök képet róla.
      Motorozgatni szeretnék vele, részenként felújítani. Már előre szereztem hozzá egy TL tankhoz. Tudom szentségtörés, de ezt szeretném rátenni feketére festve piros,arany csíkkal. Nagyon tetszik a kis tároló a tetején.
      A te járgányod milyen? Hány éves?

üdv
      Baka

Komment

Végülis használatra nem akkora szentségtörés (legalábbis szerintem, kényelmesebb nyáron oda eltenni a pénztárcát, iratokat meg ezt-azt), csak az eredetit tedd el száraz és biztonságos helyre, hogy majd vissza tudd tenni egyszer.

Az én gépem? Hajajj.. '72.08 T5H, '61.09 T1 (ezek új forgalmival, műszakival, gyárihoz közeli állapotban), '75 MZ (kétlapos forgalmival, folyamatban), meg néhány sorsára váró szerencsétlen hajótörött egészben/hiányosan/szétszedve (T-Csepel, T5-ök, P10-ek, Berva stb)...
        Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 okt. 14, 16:40.
        There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X