Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Üdvözlet mindenkinek!

Magamról néhány szóban csk annyit szeretnék, hogy a motorozás szele már régen megcsapott, édesapám T1-es Pannóniáján, igaz akkor még csak a tankon ülve. Később a Tesóm JAWA Pionyrjával csapattam. Később a Simson s 51 B majd ETZ 250 volt a kétkerekű járművem. Azért az autózás sem maradt ki, egy Trabant jobb1 ülésében navigáltam, az akkor RALLYE III kategóriának számító hősök viadalában néhány évig. A motorok szeretete megmaradt, a kunmadarasi 24 órás megbízhatósági megmérettetés rendszeres indulói vagyunk. (Hajrá OLD WHEELS 66). Jelenleg egy 63 as szép állapotú Berva tulajdonosa vagyok, a többi motorom eladtam, de bízom benne, ez csak időleges.
    Utoljára szerkesztve a következő által: Mr Taylor; 2017 nov. 16, 20:59.
    Fergusson, Lemezjáték és 6 további látogató kedvelte ezt.

Kedves Szabó Úr!

Szeretettel üdvözöllek a fórumtagok népes,de aktivitásukat tekintve kevesek táborában.Az életutunk nagyjából mindannyiunknak hasonlatos a tiédhez,itt mindenki majdnem az anyatejjel együtt szívta be a benzin illatát,mert akkoriban a benzinnek még illata volt,nem szaga,mint napjainkban.

Sajnos sokan rákényszerültek közülünk,hogy időlegesen megváljanak szeretett motorjaiktól,megtartva esetleg egy kedvesebb darabot és idősebb fejjel keresgélik a régi darabjaikat,vagy nosztalgiából vásárolni egy megegyező típust és lassacskán újjávarázsolva azt,-vele együtt róni az utakat.

A fórumtagok közül,csak keveseknek adatott meg,hogy tulajdonosai lehetnek egy jó állapotú Bervának,-meg egyébként is ez egy márkafüggetlen fórum,ezért itt nem szokás se felnézni,se lenézni akárkit is azért,hogy mije van.

Nagyon remélem,hogy jól fogod magad érezni a fórumtagok között és aktív tagunk leszel,megosztod velünk a tapasztalataidat és élményeidet,ha valaki segítségre szorul közülünk azt próbálod segíteni,de abban is biztos lehetsz,ha neked akad problémád,innen is menni fog a segítség!

A segítség alatt a szakmai segítséget értem,legyen annak témája a faültetéstől a dugattyú derékszögeléséig akármi.

Üdvözlettel:Che
    Fergusson, novicsento és 6 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X