Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Ford Taunus 12m

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Ford Taunus 12m

    Van egy nagyon szép állapotú Fordom, és minden vágyam hogy megcsináljam, és járhassak vele. Vannak hozzá alkatrészeim, megvan a tudásom (autószerelő vagyok), de mindig falba ütközöm, mert nincs hely, ahol rendesen megcsinálhatnám. Na meg vannak olyan alkatrészek amik hiányoznak, vagy nem lehet helyrehozni. Szóval akinek vannak eladó alkatrészei, örömmel várom a jelentkezését, vagy segítségét.
    sinter, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

    #2
    Szia!

    Szép dolog amibe belekezdtél,a falak azért vannak ,hogy ajtót vágjunk bele ,hogy bemehessünk és ablakot,hogy világos legyen!

    Ne hagyd magad,ami nincs azt el kell készíteni,tudod a"kuruc becsület"csak azért is !!!!!
    sepy, joker és Che kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

    Komment


      #3
      Szervusz Biroapu!

      A helyhiány az ismerős,úgy gondolom ezzel sokan vagyunk hasonlóan és az egyik legfőbb gond.A 12 M-nek több változata volt,ezért jó lenne,ha tennél fel képeket és leírnád a főbb paramétereket,évjárat,hengerek száma,elhelyezése,....... Alkatrészben,csak akkor várhatsz segítséget,ha a társaság tudja,hogy mire van szükséged.

      A fénykorában sem volt túl sok belőle az országban,ezért úgy vélem nehéz lesz alkatrészt találni hozzá kibírható áron,de semmi sem lehetetlen.Gratulálok az autóhoz és a felújításban sok sikert kívánok!

      Üdvözlettel:Che
      sinter és sepy kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        Csak , hogy gömbölyödjön a dolog --- , sokakkal vitatkoztam már ebben a témában . Olyan , hogy helyhiány , csak akkor fogadható el , ha tényleg nincs az embernek 50 m2 területe . Mert ha van ennyi helye akkor előbb meg kell teremteni a lehetőséget ( garázs ) ahol az ember játszhat . Még annak árán is hogy az épp meglévő járgány rámegy a dologra .Aztán azután ha kész , majd nyújtózik a takaró széléig . Az én Fiatom is beleszaladt 3 misibe , de ha hozzáveszem a helyét , ami meg 2,5 be -----vagy most a szilva fa alatt takargathatnám az 5,5 millás Porschet !!!!! Mégis most így sokkal jobban érzem magam . Persze volt olyan aki nem értett velem egyet .
        madorka, Fergusson és 3 további látogató kedvelte ezt.

        Komment


          #5
          Igazatok van, több dologban is! Igen szép dolog, amibe belekezdtem, és félreértés ne essék, nem panaszként írtam a dolgokat! A helyhiányról csak annyit, hogy egy társasházban lakom, és a garázsom 17m2 ahol épp befér az autó, szóval most az az első számú projekt, hogy egy olyan helyet találjak, ahol normális körülmények között, folytathatom a restaurálást. esetleg olyanban segíthetnétek, hogy pl. hol tudnak szépen krómozást felújítani, vagy újrakrómoztatni?
          Azért is indítottam el ezt a beszélgetést, hogy hátha valakinek szintén volt egy Ford Taunusa, aki hasonló cipőbe jár, vagy ő mennyire haladt az autóval, vagy akár már a vége felé halad?
          Che kedvelte ezt.

          Komment


            #6
            Biroapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            hogy pl. hol tudnak szépen krómozást felújítani, vagy újrakrómoztatni?
            Ezen már átestünk,keresgélj:és sok hozzászólást találsz crom ügyben................
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

            Komment

            Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X