Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Opel és egyéb veterán kedvelők!

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Opel és egyéb veterán kedvelők!

    Üdvözletem minden fórumozónak!
    Már gyerekkorom óta szeretem a régi dolgokat, az autók, mozgó alkatrészek mindig is tetszettek. Már vagy 30 éve lettem öreg autó tulajdonos, Opel személyében. Azóta több márkával is foglalkoztam, de a fő csapásirány az Opel maradt. Jelenleg egy B Kadett coupé, egy Rekord C Caravan és egy C Ascona boldog tulajdonosa vagyok, illetve egy hiányos Bedford kisbuszé. Most leginkább egy komplett vagy alkatrész Bedford CF1 vagy Opel Blitzet keresek felújítás és használat céljából. A fórumra jelentkezésem célja, hogy egymásnak segítsünk információkkal, eladói-vevői cuccok közvetítésével. Sajnálok minden apró dolgot kidobni, ha tudom, hogy valakinek pont olyan kell egy felújításhoz, ezért is elég sok "fölösleges" dolgot tárolok, hátha jó lesz valakinek valamikor... Jó fórumozást, veteránozást mindenkinek!
    emu, movisz és 9 további látogató kedvelte ezt.

    #2
    Az elmult években a Bedford témában többen is beszálltak ,viszont elcsendesedtek az idő múltával.....
    Che kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

    Komment


      #3
      kage3540 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      több márkával is foglalkoztam, de a fő csapásirány az Opel maradt. Jelenleg egy B Kadett coupé, egy Rekord C Caravan és egy C Ascona boldog tulajdonosa vagyok

      Valamikor az egyik kedvencem volt a Record ... még most is megállná a helyét a modern csodák közt , csak azt meg is lehet javítani .... mindegy , mindenesetr kívánok sok sikert a tevékenységedhez , hidd e,l ezen a fórumon is van egy pár meglepően felkészült , nagytudású fórumtárs , aki még segíteni is akar ha valami gond van ... És nincsenek is fölösleges dolgok ...
      kage3540 és Che kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        Talán tudok egy vegyes halmazállapotú Bedfordot,azt nem tudom,hogy eladó e,egy gyűjtő tartogatja már vagy 20 éve,majd érdeklődöm,de szerintem nem lehet apró pénz.Fedett helyen áll,műszaki nincs biztos rajta,de a papírjai,úgy vélem rendben vannak.Saját részre újította fel,de a biztosítását olyan magasra értékelte,hogy inkább lemondott az üzemeltetéséről,azóta parkoltatja,várva a kedvezőbb időket,de azok meg qrvára nem akarnak jönni.

        Üdvözlettel:Che
        emu, és 2 további látogató kedvelte ezt.

        Komment


          #5
          köszönöm a hozzászólásokat, biztatást... Ha vannak infók, várom!
          üdv
          kage3540

          Komment


            #6
            Pontosan,-milyen információt vársz?

            Komment


              #7
              Che írta, hogy talán tud egy Bedfordot... Ha van valakinek egy forgalmis busza, vagy a kasznija rohadt, vagy motor-váltó nélküli, érdekelne.

              Komment


                #8
                Kedves Kage!


                Beszéltem ma a Bedford tulajdonosával.Az autó megvan és eladó is,de nem sürgősen,-pontosabban foglalkoztatja ez eladás gondolata.Az autó okmányai rendezettek a tulajdonos nevén van,forgalomból kivonva,műszaki nélkül.Tárolva a tulajdonos portáján egy fedett csarnokban van,jól körülpakolva,más autókkal és motorokkal,-elméletileg üzemképes dízel motoros,a színe fehér,festése eredeti,karosszériája jó állapotú.Mikrobusz jellegű autó,arról nem beszéltem vele,hogy hány személyre szól a forgalmi.Az évjárata 84-86-ra tehető,a forgalmi nem volt a tulajdonos közelében,ezért ezt pontosan fejből nem tudta megmondani.

                Amennyiben érdekel a Bedford,-arra felhatalmazást kaptam a tulajdonostól,hogy privátban megírjam neked a nevét és a telefon számát.Túl a fentieken nem szeretnék az adás-vételbe bekapcsolódni,mert ahol érdekek ütköznek,az már nem az én területem.Nem mondom,hogy nem segítek,mert azt természetesen megteszem,amennyiben nem pénzről és alkuról szól a dolog.

                Az eladónak nem kenyérre kell a pénz,csak Ő is,mint én már elmúlt 70 éves és eljött nála az,az idő,amikor már némely dolgoktól,aktuálisnak tartja a megválást,mert még így is több maradna a kelleténél.

                Üdvözlettel:Che

                Komment


                  #9
                  Kedves Che!
                  Köszönöm az eddigi infókat, továbbítsd a telefonszámomat (20/965-0175) az eladónak, mindenképpen beszélnék vele. Szerintem az autó, ahogy az automobile, önmagától mozgó szó jelentése is mutatja, arra van, hogy guruljon, használják. Szívesen tenném ezt egy Bedforddal Köszönöm előre is.

                  Komment


                    #10
                    Che: emailem: karaszi.gabor.email@gmail.com. Egy kérdés, mivel új vagyok itt: lehet látni a tagok telefonszámát, vagy email elérhetőségét? Én nem találtam, vagy nem is látszik, ezért írtam ki az enyémet, bár nem is titkos...

                    Komment


                      #11
                      Szervusz Gábor!

                      Általában nem lehet látni,semmilyen személyes adatot,esetleg a profil tartalmazhat,ha felteszi azt a tag.Amennyiben olyan valamit szeretnénk közölni egy mással,ami csak tagoknak szól azt alul a magánügyeink rovatban lehet megtenni,vagy személyesen üzenni a jobb felső sarok,személyes "üzenetek" alkalmazásával.

                      Az adatok közlésének lehetséges olyan módja is,amit Te most alkalmaztál,megtették ezt már többen és bővebben is,mert ebben sincs semmi különös-sőt egyféle önfelvállalás.

                      Sajnos volt már rá példa,hogy a fórum működésében zavarok voltak és a találkozók és egyéb lehetőségek alkalmából,egymáshoz közelebb kerülő tagok,nagyon kerestük a lehetőséget arra,hogy kapcsolatba tudjunk lépni egymással valahogy.Akkoriban bizony nagyon jó volt egy ismert telefonszám,vagy email cím.Szerencsére a fórum működésében adódott zavarokat idáig mindig sikerült megszüntetni és működünk.

                      A Bedford tulajdonosának nevét és telefonszámát,most én a fórum privát üzenetében fogom elküldeni.Az fórum oldalon,fent a jobb sarokban fogsz látni az "üzenetek" mezőben egy piros egyest,arra kattintva,remélhetőleg megnyílik az üzenet és olvashatod,ahhoz más nem fér hozzá!


                      Üdvözlettel:Che (Kotasz József 5900 Orosháza Felhő u.12 email:cotax79@gmail.com tel:06 68 631 761 )

                      Komment


                        #12
                        Köszönöm a segítséget, che, sajnos újabb típus, nem CF1, sőt, nem is CF2,, hanem utána, a nyolcvanas évek végéről, az meg túl fiatal nekem.

                        Komment


                          #13
                          Ilyen a Bedfordom, és ilyennek kéne lennie kb, ehhez keresek infókat, alkatrészeket, vagy komplett buszt, roncsot is forgalmival
                          Attached Files

                          Komment


                            #14
                            ...szerintem , vegyél egy -"ilyennek kéne lennie " típust , sokkal olcsóbb lenne

                            Komment


                              #15
                              Kedves joker! Vennék, csak sajnos nem nagyon találok. Vagy kettes széria, vagy még újabb, vagy nem tudják, eladják-e... Nem egy sűrű típus, az enyémet is nemrég vettem, hogy legyen már végre...

                              Komment

                              Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X