Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás :) - Néda‎

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Bemutatkozás :) - Néda‎

    Sziasztok!
    Dani vagyok és 22 éves. Nem olyan régen 2 éve vettem meg magamnak az első autóm egy 83 as jetta 1-est. Használtautón találta az egyik barátom a hirdetést és szolt nekem h nézzem már meg...hát megnéztem... kepékről még nem is de mikor elmentem érte és megláttam azonnal beleszerettem mióta nálam van annyi változás történt az autóval h állítható futóművet kapott (szolid ültetés ), újrafényeztettem és új felniket vettem rá( persze pár alkatrészt a motornál is cserélni kellett már ) a belső térhez nem nyúltam mert nagyon szép gyári állapotban van ! De megmondom őszintén nem a Jetta miatt regisztráltam az oldalra hanem mert a birtokomba került egy 66-os Bogár, pont 1 hete hoztam el Szerencsére apáék bérelnek egy műhelyt nem messze és beleegyeztek h ott bütykölhessem Az autót amúgy egy kedves ismerősömtől Farkas Zsoltitól ( Suhanórozsda ) vásároltam, biztos van ezen az oldalon olyan aki ismeri Terveim szerint a hétvégén neki is állok a munkálatoknak aztán apránként elkészül majd Mivel ez az első kocsi amit magam próbálok rendbe rakni tudom h rengeteg kérdés fog előjönni amikre remélem tőletek választ fogok kapni Előre is köszönöm!

    Üdvw Dani

    #2
    Üdv a csapatban! Bármostanában a "bogarasok" eltűntek, de szerintem külső szemlélők csak, és amint rájönnek, hogy jött még egy márkatárs, vissza fognak jönni!

    Komment


      #3
      Remélem h visszajönnek majd...mert ugy érzem h minden segítség jól fog jönni

      Komment


        #4
        Nekem is van egy bogaras barátom (csak Ő nem netezik:-((() ha nem boldogulsz, és nem segít senki ,akkor jó postás módjára majd tolmácsolom a kérdésed, és posta fordultával hozom a választ..-)))

        Komment


          #5
          Szervusz Néda!

          Üdvözöllek a fórumon és remélem aktív tag leszel,nemcsak a "hébe-hóba banda"tagja.A Bogár egy igen népszerű autó és meglehetősen nagy rajongói körrel rendelkezik.Egy Amerikából (Oregonból)nemrég hazatelepült barátom szerint,ott még napjainkban sem válnak meg szívesen tőle és napi használatban vannak.

          Amennyiben módod volt kipróbálni,vagy van,okvetlen nézd meg,hogy van e fűtés,még mielőtt szétszednéd,mert ha nincs,annak legfőbb oka,a küszöb belsejében futó fűtéscső korróziója!A Bogár küszöbje,elég bonyolult darab.Fő összetevőit illetően 5db.-ból áll,de amennyiben,az apróbb lemez alkatrészeket is beleszámolom van az tíz is.A fentiektől eltekintve,egyszer kell nagyon jól összehozni és minden lehetséges alvázvédelemmel ellátni és utána jó darabig nem lesz gond.

          Üdvözlettel:Che

          Komment

          Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X