Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás P72

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás P72

Sziasztok!
    Egy Pannónia P10 tulajdonosa vagyok,bár szakmailag semmi közöm hozzá de fejembe vettem hogy felújítom. Folyamatban a dolog eddig egész jól megy!
    sepy, Fergusson és 3 további látogató kedvelte ezt.

P72 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    szakmailag semmi közöm hozzá de fejembe vettem hogy felújítom.
    A dolgok a "fejben"dőlnek el !

Minden megtanulható,az a lényeg ne akarj mindent egyből magad megcsinálni:akkor elveszel az apróságokban(már többen is így jártunk) !

Amit sejtesz nehezen forog a kerék:kérdezd meg mi lehet nézz utána vedd ki szereld vissza,ha jó menj tovább.(35-éves gyakorlattal tíznél többször szedtem szét egy traktor difijét,egy nap ki egy nap vissza,egész jó lett a főnököm és a környezetem már csak legyintett,és otthagytak "szórakozni".).....A tudás kitartással pótolható.

Ne akard felújítani egyből ! Javítsd ki,menj néhány kört,ismerd meg a hibáit és ha tetszik a dolog akkor vágj bele egy felújításba...Ne hallgass az okoskodásokra,csörög a dugó,csörög a síber lötyög a lánc......csak olyanra hallgass akinek van és saját maga javítja,és persze nem csak gyertyát cserélt........
    Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2018 márc. 27, 07:20.
    sepy, Che és 3 további látogató kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Mentem vele 160 km-t mielőtt szétszedtem. De olyan állapotban volt hogy az nem nekem való. Egy-két szösszenet: első teleszkópokban nem volt rugó,hátsó teleszkópgumi helyett locsolótömlőből bevágva darabok szépen..sok helyen csak most jövök rá hogy milyen alkatrészek hiányoztak belőle,mivel ez az első ilyen projektem okozott már fejtörést.
      sepy, Che és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Sok dolgot megtalálsz amit meg nem kérdezz vannak hozzáértők. Sok türelmet és szabad időt és a végén baleset mentes kilómétereket.
        dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Ha még nem csináltál ilyet, egy baráti jó tanács :
          Szétszedés előtt, közben GONDOSAN dokumentálj mindent. Jó módszer a fényképezés. Ne sajnáld erre a fáradságot. Összerakáskor nagyon nagy segítségedre lesznek a képek. Szétszedéskor hajlamos azt gondolni az ember, hogy "ááá, erre tuti hogy emlékezni fogok, hogy volt...." Hidd el, nem fogsz
          A csavarokat is érdemes egy-egy alkatrész leszadése után visszakapatni a helyére, hogy ne vesszen el, illetve tudd, hova való. Ugyanígy a tengelyekkel, alátétekkel, hézagolókkal stb.
          És még egy fontos dolog, ha elakadsz, kérdezz. Ha szakad a cérna szerelés közben, inkább tedd félre 1-2 napra, hétre. Majd mikor kellőképpen lehiggadsz, csak akkor folytasd.
          Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2018 márc. 27, 12:08.
          sepy és kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a jótanácsokat..Így csináltam,fénykép,címke,felirat..

Komment

hajrááá,sok sikert.Nincs jobb érzés mikor magad csinálsz meg valamit.Türelem az tényleg kell sok..sok..

Komment

P72 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Így csináltam,fénykép,címke,felirat..
                Muti-má... .
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

A cimkékről,feliratokról lekéstél a fényképekből meg van még egy pár. A teraszon bontottam szét utána került be a garázsba. A motor összerakása a vége felé tart már majd arról is készítek néhány fotót. Ha készen lesz következik az oldalkocsi

Komment

Na valaki szóljon már a srácnak, hogy lehet ide képeket feltölteni.

Komment

Telefonról nem tudok feltölteni képet..estére próbálkozom újra,most még irány a meló

Komment

Sikerült feltöltenek a régi képeiből nagyjából tükrözi az állapotot ahonnan kezdtem a felújítást. Igyekszem az újakat is feltölteni és már kérdésem is lesz

Komment

Komment

Sok sikert a munkádhoz!

Komment

Köszönöm , itt tartok most de elakadtam az elejénél egy kicsit!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X