Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás - Borzas

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás - Borzas

Üdv mindenkinek!

30 éves jogász az apja T5-ösén, leginkább a XI. és XII. kerületben fellehető, melóba menet vagy onnan jövet, vidáman pöfögve.

Momentán éppen láncot cserélek... így is kerültem ide, kellenek a szerelési útmutatók

Üdv.

Majd ha belemelegszel, itt leszel csak úgy is. Legalább is szerintem jó a csapat.:-)))) T5 a MOTOR!!!!! Lánccseréhez szerelési útmutató??? Mi a gond???
    Che kedvelte ezt.

Komment

Arra figyelj, hogy menetiránnyal ellentétesen akaszd vissza a szemet

Komment

Üdv Borzas!

A patentszem zárt vége nézzen a forgásirányba ,ezen kívül a lánc feszességére kell figyelni,lefelé és felfelé is 10mm (összesen 20mm)legyen a kitérés.

Komment

köszi a tippeket! gond nincs, csak még nem csináltam ilyet. a lánc hosszúságát már belőttem tegnap, egyúttal szétvertem egy filléres teszkós csavarhúzót, amit dorni helyett használtam.

apám riogat, hogy a láncfeszességet beállítani nehéz lesz, de csak összejön.

ha egyszer lesz világos amikor otthon vagyok. ma lesz. meg eső is.

Komment

Nem kell besz..ni
            Maximum, ha nem megy, áttolod hozzánk, mi is a XI. kerületben vagyunk, és beállítjuk....a láncfeszességet!
            Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 okt. 27, 12:30.

Komment

A láncfeszítésnél arra is ügyelj, hogy a hátsó kerék ne álljon ferdén a villaszárak között, mert akkor érdekes lehet a próbakör. Igaz, hogy segíti a kanyarodást, de csak az egyik irányba.
              Borzas és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

köszi a tippeket újfent. a lánc fent van, 1-1 centi játék megvan, most lövöm be az egyenest... aztán megyek egy kört a tömb körül.

brümm-brümm, megy, egyenesen, nem szól máshogy mint eddig. azért holnap egy hozzáértő kollégámmal megnézetem napközben.
                korompaiistvan és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X