Közlemény

Collapse
No announcement yet.

üdvözlet mindenkinek

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    üdvözlet mindenkinek

    Nem vagyok mai gyerek, de eddig sem anyagi okok, sem időm miatt nem igazán foglalkoztam motorokkal. Azonban most hogy nyugdijjas lettem erre is tudok időtszakítani. Anyagiak miatt szerény kis Romet Kadet újításba kezdtem.
    Régóta olvasgatom a fórumot, és megkell mondjam érdekesebb mint a "TElevízió medve riaszto csatornái" (nem akartam a medvéket megsérteni).
    Sokérdekes dolgot, és tanácsot lehet olvasni,olyan eszközökről amik lehet, hogy nem okos telefonok (száz ezrekért), de lelkük van.
    További jóegészséget mindenkinek, BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT, ÉS SIKERES ÚJ ESZTENDŐT!
    sepy, dongos78 és 5 további látogató kedvelte ezt.

    #2
    Üdvözöllek körünkben !

    Egyszer mindenki nekikezd megvalósítani az álmait,remélem neked sikerül .Tudósítást kérünk a fejleményekről lehetőleg képekkel,de ha nem úgy is jó !
    sepy, Igrich és emu kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

    Komment


      #3
      Nem kell restelkedned és szerénykedned a Romet miatt. Mikor beléptem a fórumra, még járművem sem volt, ha csak a rozsdás láncú 28-as biciklimet nem mondom annak. Az sem felújítási vagy korabeliség utánzására tartottam, hanem itt vidéken a bicikli napi közlekedési eszköz . semmi hobbi- nyáron télen esőben, napsütésben. Na, aztán lett Motorka 117 és megváltozott minden. De nem is azért veteránozik az ember, mert akkor ím itt az olcsó közlekedés lehetősége és millióegy szabadidőm lesz, aztán zsír, meg király. Azért veteránozunk, amiért Te is elkezdted. A megfoghatatlan érzésért, bár mások ezt őrültségnek tartják. Mi meg másokat, hogy ezt kihagyják életükből.
      Vivát Romet! A Te feleségednek se legyen jobb mint a mienké!
      Aktualitás: Boldog karácsonyt!
      sepy, dongos78 és emu kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        Üdv Misi!
        Az a "szerény kis Romet" már rendesen ritkaságszámba megy!
        Én pl. már évek óta nem találkoztam az utakon vele.
        Néha egy-egy Babettát még előszednek az emberek, felújítgatják.
        Jó lenne ezeket is feltámasztgatni.
        Hajrá!
        sepy és emu kedvelte ezt.

        Komment


          #5
          Én is üdvözölni szeretnélek Misi ! Igaz csak a hasonlóaknak lehetsz Misi vannak köztünk szerencsére kiknek " Misi Bácsi"! Egyet azért én is szeretnék kérni egy év múlva ha beszámolnál a szabad időddel kapcsolatosan. Mi is kik hasonló cipőben járunk nekünk nem jön össze pedig még kisebb mennyiségben vennénk is szabad időt. Ettől függetlenül mindíg molyolunk valamivel mi is. Nekem is volt egy kései berugós Rometem mely számomra egy csapás volt pedig újonnan került hozzám. Gondolom a Tiéd egy pedálos tipus, bár mindegy mikori lényeg, hogy örömöd teljék benne.

          Komment


            #6
            Szerintem a Romet mind berugós, pedélos az Komar. ??
            Nekem jó emlékeim vannak a Romet Kadettról, az apám a vízműnél volt kútellenőr ami azt jelentette hogy végigjárta azt az 5-6 kutat ami kb 20km volt naponta ebből 12km földút. A hátsó kerekek át voltak küllőzve MZ küllőkkel így elviselték az Öreg 150kg-ját a kuplung és a váltómechanizmus gyakran széthullott, de azért mindig hazajött. és gyakorlatilag könnyedén lehetett javítani.

            Komment

            Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X