Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Üdvözlet a Fórumtagoknak!

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Üdvözlet a Fórumtagoknak!

    Üdvözlöm a fórum tagjait!
    Takács Sándor a nevem.Egy simson SR50 boldog tulajdonosa vagyok, amit emberi időjárás közepette napi szinten használok és van egy Jawa babetta 207.300 a tulajdonomban amibe lassan szeretnék életet lehelni és egy kis plasztikai beavatkozást eszközölni. Nem célom a tuning, soha nem is volt. Inkább az üzembiztonság és a tartósság híve vagyok. Minden csodálatom azok iránt akik nem csak felújítanak, hanem restaurálnak is.
    Valószínű többet fogok itt a fórum hozzászólásai között olvasgatni ismeret szerzés céljából mint hozzá szólni, de ha valamiben tudok segíteni és biztos is vagyok a dolgomban akkor nagyon szívesen segítek.
    Köszönöm a felvételt és a bizalmat.
    Üdvözlettel: Takács Sándor
    Titus, movisz és 4 további látogató kedvelte ezt.

    #2
    Üdvözöllek minálunk ,legtöbbet a régi dolgok ismerőivel használóival levelezhetsz,és nem elhanyagolható a mindenféle már kitárgyalt javítás felújítás sem,komoly feladat végigböngészni a keresett témakört.

    Lényeg érezd jól magad körünkben !
    Titus, Che és 2 további látogató kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

    Komment


      #3
      Köszönet a bemutatkozásodért igaz ez lenne másnak is a belépő de egyre többen elfelejtik. Igaz Ők általában csak a meglévő dolgainkba szeretnének betekinteni / bocs a kevés kivételnek/. Légy sűrű látogatója Fórumunknak. Nekem az a meglátásom nincs oly buta ember kitől nem lehet valamit tanulni! Én tapasztalatom sokszor az egyszerű ember az igazi elme beképzeltség nélküli !
      Titus, Sanzika1978 és Che kedvelte ezt.

      Komment

      Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X