Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Új hús

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Új hús

    Sziasztok!

    Pár gondolattal, és humorral megáldva indítok.
    Becsületesen Bálint vagyok. Lassan 4x. Van két gyermekem,melyből az egyik nevelt. Kevés szabadidőm van, mert Anyósomék gazdaságában sok meló akad.
    Hozzátok tudásom bővítése végett csatlakoztam. Van trabant motoros kerti nagytraktorunk, egy panónia motoros csőrlőnk, és egy agrostoj MF70-es kerti gépünk. Leginkább az utóbbi rendbehozatala érdekel. Fórumra "a barátom" hozott,mert gépkönyvet keresek hozzá.A géppel csak annyi gond van, hogy rég volt használva. Nem szeretnék "szakbarbár" módjára neki esni, hogy később nagy bajt okozzak magamnak vele. Aki tud ebben segíteni akár privátban, akár külsőleg szívesen veszem a tanácsokat. Gépipariba jártam, így nem ismeretlen a vas nekem.
    Őszite leszek, az Mf70-es gépet eladtam és helyette szereztem egy danuvia motoros traktort. Most lettem kész az üzemkészre készítésével. Most a Pannóniát szeretném rendbe tenni.
    Utoljára szerkesztve a következő által: geniusnexus; 2023 szept. 24, 18:26.
    mir-mur, Fergusson és 4 további látogató kedvelte ezt.

    #2
    Légy üdvözölve kis csapatunkban. Ne aggódj ha szorgalmasan dolgozol észre sem veszed az idő múlását csak a derekadon! / 4x/. Mondom mindezt úgy, hogy én is roham léptekkel haladok a 7.x hez. Nem dicsekszem nekem is van jelenleg 7 gyerkőcöm kiket igyekszem nevelni több kevesebb sikerrel. Viccesen meg kérdezhetném miért csak az egyiket neveled?. Tudom inkább nem saját mint nekem sem a vér szerintiek de az enyémek. Mostanában számoltam éppen össze 20 gyerkőcöt neveltem mindeddig. Egy kisebb falusi osztály . No nem egyedül és az igazi dicsőség ha ezt annak lehet nevezni a Nejemé! Ezen kis kitérővel érezd jól magad kérdezz bátran és lesz hozzáértő ki megválaszolja azt.
    emu és geniusnexus kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Szervusz Geniusnexus!

      Nem tudok rajtad túl sokat segíteni,mert nincs a tulajdonomban a részedre szükséges szakirodalom.

      A neten kutakodva találtam egy MF70 robbantott ábrás füzetre,mely szabadon letölthető.Felteszek neked ide az oldalról egy elmentett képet.Amennyiben beírod a keresőbe a képen látható adatokat,-gondolom neked is megjelenik és letöltheted.

      Tudom ez nem egy javítási kézikönyv,de az alkatrészek szerelési sorrendjét illetően mégis egy kis segítség.


      Üdvözlettel:Che
      sepy, geniusnexus és mátéapu kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        Köszi sepy, che.
        Igen gyerkőcös ügyben a nők az igazi hősök, a legnehezebb dolgokat nekik kell viselni, mi csak ott vagyunk. A nevelt is "enyém", de a sajátra kicsit másként érez az ember.
        A robbantott ábrákat letöltöttem, csak a méretek is jól jönnének, meg melyik elemnek mi a neve.
        sepy kedvelte ezt.

        Komment

        Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X