Közlemény

Collapse
No announcement yet.

lipuka@citromail.hu

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    lipuka@citromail.hu

    Bakai Zoltánnak hívnak.58 éves autószerelő vagyok.Kezdetekben nagy Skoda "buzi"voltam,első autóm MB1000-es volt,ami Kaszni,futómű és motor felújítás után nagyon erős lett,viszont 130-140-nél többet nem tudott.Később volt olyan S100-asom ami motorfelújítás után tudta a 200-at.Bolslavban szereztem egy Skoda diplomát.Jelenleg Japán autóim vannak,Opelek,Fordok,BMW-k után.
    emu, mátéapu és 4 további látogató kedvelte ezt.

    #2
    Bakai Zoltánnak hívnak.58 éves autószerelő vagyok.
    mátéapu kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Sajnos nem fejeztem be a bemutatkozást,most megtenném: ha valakinek szüksége van segítségre vagy információra forduljon bizalommal hozzám:ha tudok segítek!
      mátéapu és sepy kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        Légy üdvözölve és köszönöm, hogy bemutatkoztál. Az én első autóm is egy S100- as volt igaz az enyém nem volt egy izom gép. Akkor tájt még bugyiból is teher autók szállították a sódert sok esetben konvojban a régi 5 ösön nem egy élmény volt ahogy " ki lehetett lőni vele " az eléggé nagy szembe forgalomban. Szép állapotú volt és jó is volt hisz ő volt az első. Micsoda öröm volt, hogy megtudtam venni 50.000 ft-ért használtan! Sokféle Fann van köztünk lehet kinek felkelti figyelmét a gyors Skoda ami gondolom sok meglepetést okozott pár autósnak.
        mátéapu kedvelte ezt.

        Komment

        Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X