Közlemény

Collapse
No announcement yet.

8000 Székesfehérvár

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    8000 Székesfehérvár

    Kamion söfőr voltam már nyugdíjas, és kaptam egy nagyon jó barátomtól egy darabokra szedet 1971--KR51/1 amit szeretnék összeszerelni na ennek érdekében vettem 1 szintén KR51/1 1976 Schwalbét amit rendbe akartam tenni. Leszedtem a karosszéria elemeket és elvittem Székesfehérváron Homoksori Robogó- Szerviz-be mert ott azt mondták rendbe rakják szétszedik lefestik az elemeket és az alvázat. Majd össze szerelik. Majd Jött az átverés! Igaz lefestette majd nagyjából pár csavarral rá rakta a karosszéria elemeket és közölte idáig mennyit kér és TOVÁBB NEM RAKJA ÖSSZE 3 dobozba vissza adta azokat az alkatrészeket Én a nagy Hü..e. ki fizettem azt amit a fél munkáért kért Persze arról volt szó felújítva kapom vissza. Ez december 19 volt. Na azóta próbálgatóm össze rakni Kisebb nagyobb sikerrel persze gondjaim azért vannak mert csavarok 3 dobozba rakva kerültek vissza Már sok új dolgot vettem és új vezeték köteget is de tankot benzincsapot. Most karburátort púcolon és rakom össze. Tanulságos számomra az hogy hivatalos márka szerviz és kereskedő aki festő műhelyel rendelkezik de ha kintről hoznak neki öreg aútót felujítani akkor fél munkát kifizetteti ami nem kis összeg és jön a legózás. Ezért szeretnék csatlakozni mert néha meg akadok rendesen. fiatal koromba szereltem a motorjaimat de az 45-50 éve volt és nem minden ugrik be újra. Fő gondom meg oldódott a vezetékezés. Igaz nem az én érdemem hanem egy jó barát aki ebben profi, Szóval van két motorom amit szeretnék lasacskán felújitani. Mart saját magam csak nem csapom be.
    mir-mur, sepy és 4 további látogató kedvelte ezt.

    #2
    Egy ismerősöm ajánlotta hogy csatlakozzak a Veterán fórumhoz mert itt segíteni fognak ha szerelési gondjaim lennének.
    sepy, Igrich és Che kedvelte ezt.

    Komment


      #3

      Szervusz Nagypapa!

      Örülök,hogy csatlakoztál a fórumhoz és annak is,hogy írtál egy bemutatkozást,amit nagyon sok új belépő mellőz és egyből csak a kérdéseire szorítkozik.Úgy tűnik,hogy az idősebb korosztály jobb nevelést kapott,mert még a lényében van,ha nyújtja a kezét,akkor be is mutatkozik.

      Sajnálom,hogy rossz tapasztalataid lettek a mások munkájával és szavahihetőségével a motorfelújítás kapcsán,de a mai világ már csak ilyen.Sajnos meg kell fizetni a tandíjat,de sokszor nem is nagy probléma,mert így legalább rájön az ember,hogy a magának végzett lelkiismeretes munkánál nincs jobb a világon.

      Nem tudom pontosan,hogy milyen segítségre van szükséged,de nyugodtan írd meg mert biztosan lesz olyan fórum és márkatárs,aki tud majd segíteni!

      Üdvözlettel:Che (Magam is Nagypapa vagyok,immár két és fél éve)
      sepy és Lemezjáték kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        Szervusz Nagypapa!

        Öröm volt olvasni ezt a bemutatkozást. Jómagam az egyik moderátor volnék, de olyan régen nem jártam itt, hogy lassan nekem is be kell mutatkozzak.

        A Schwalbe egy remek kis motor. Szerintem sokan ismerjük. Szereltem is, mentem is vele sokat. Elnyűhetetlen gépnek tartom.

        Kérdezz bátran. Segítünk.

        És köszönjük a barátnak az ajánlást.
        emu kedvelte ezt.

        Komment

        Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X