Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás!

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Bemutatkozás!

    Üdvözlök mindenkit a fórumon! 20 éves vagyok és kezdő motoros, sok mindenben fogom majd a jövőben kérni segítségeteket, hogy rengeteg tudást tudjak összegyűjteni. Jelenleg egy 1988 kawasaki ltd 454 (EN 454 A4) motorom van amit nemrég szereztem be. Ezzel a járművel kapcsolatba lennének majd kérdéseim és aki tud annak megköszönném segítségét!Köszönöm, hogy ide tartozhatok!
    movisz, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

    #2
    Kedves Zsolt!

    Köszönöm,hogy bemutatkoztál,bár egy kissé lehetett volna bővebb,de ami késik nem múlik.A segítség valamilyen formában biztosan meglesz,amennyiben igényled azt.Jómagam a Kawasakival nem vagyok képben,de vannak itt többen,akik biztosan ismerik a típust és tudnak majd segíteni.Nem kell megköszönni,hogy "ide tartozhatok",egyszerűen itt vagy és kész.Minden új tagnak örülök és úgy gondolom,hogy a többi fórumtárs is így van ezzel,mert több ember több ismeretet tud és,ha azt még meg is osztja másokkal,akkor már nem hiába van a fórum.

    Amennyiben már régebben olvasgatod a fórumot,itt nagyon sok mindenről szoktunk írogatni,elsősorban a veterán járművekről de,ha az élet úgy hozza,akár az őszibarack fa metszése is szóba jöhet,bár főzős műsorunk még nincs bár mostanság nagy divat a médiákban,de a fene tudja,-egyszer még az is lehet,mert az élet nem csak a srófolásból áll.

    Politizálni nem szoktunk,csak igen csínján,-bár én néha "elszabadulok",de azért el szokták nézni nekem,bár volt már úgy,hogy "helyre tettek".

    Üdvözlettel:Che
    sepy, pasetta és 3 további látogató kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      L.zsolt eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      1988 kawasaki ltd 454 (EN 454 A4)
      Az én gépem is Kawasaki .1988. GPZ 500 s...(EX500A)-ő is 88-as.Egy fiatalos t5-is kedvre derít nap mint nap.
      L.zsolt, Che és emu kedvelte ezt.
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

      Komment


        #4
        mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Az én gépem is Kawasaki .1988. GPZ 500 s...(EX500A)-ő is 88-as.Egy fiatalos t5-is kedvre derít nap mint nap.
        Ha jól tudom abba ugyan az a motor van és amúgy is nagyon hasonlít elvileg a kettő
        mátéapu kedvelte ezt.

        Komment

        Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X