Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Danuvia felújítás kezdő

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Danuvia felújítás kezdő

    Úgygondolom nagy szocimotor rajongó vagyok. Szeretem ezeket a rakoncátlan vasakat.71 éves vagyok. Aktivan motorozom . Az egyik kedvencem Pannonoa. P 20. Remekül üzemel. 7 évig restsuáltam. Részben a tudás miatt. És sok időt vett igénybe az alkatrészek be szerzése. Ez idő alatt sok barátot és szakit ismertem meg. Több motorom van. Unó simson svábel, P.20. Egy kis Puc és az utolsó szerzeményem egy 1961 es Danuvia. Ő van most a felújitáson. Nagyon nehéz beszeretni használható alkatrészeket.Remélem nem ellik 7 évembe. Két fiam ök is motorszeretők. Nyugdíjas vagyok a szakács szakmából. Hobbyként szerelgetek. Az Ercsi motorosclub tagjaként. Jól érzrm magam a motorok közt. Tisztelettel Petyobá.
    Lemezjáték, movisz és 6 további látogató kedvelte ezt.

    #2
    Üdv! E hét végén <15> a lőrinci piacon börze. Biztos, hogy talál alkatrészt. Ha nem üzenjen mi kell, van pár ismerős aki ilyennel foglakozik.
    Lemezjáték és sepy kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Kedves Petyobá!

      Üdvözöllek a fórumtagok között és hasznos ittlétet kívánok neked!Örömmel olvastam a bemutatkozásod,bár nem volt "bő lére" engedve,de tartalmas volt.Lehet,hogy a Danuvia felújításban kezdő vagy,de azért az említett motorok felújítása,már biztosan elég tapasztalatot adnak ahhoz,hogy a Danuviával is megbirkózz.A használható alkatrészek beszerzése valóban nagy gond,mert azokat már benyelte valamelyik ócskavas telep.Kerülnek még elő hagyatékokból,használható dolgok amelyek,ha értő ember kezébe kerülnek,akkor arany árban kerülnek forgalomba,vagy hozzá nem értés kapcsán az ócskavasba.Sajnos ez van,de nem kell szeretni.

      Írtad,hogy a szakács szakmából mentél nyugdíjba,nos főzni,néha-néha magam is szeretek,bár semmilyen receptet nem nagyon szoktam használni,csak úgy próbálok az ízlelő bimbóknak megfelelő,illetve passzoló ételeket összehozni,van amikor sikerül,van amikor nem,-csak mosogatni ne kellene.Igaz a mosogatás a segéderő dolga,de nekem nem-igen szokott olyan lenni,így "magad uram,ha szolgád nincs"..Szakácsnak,amúgy a sznobság szintjén sem tartom magam,én esztergályos vagyok és 72 éves,Orosházán élek.

      Amennyiben valamilyen segítségre van szükséged,amit úgy gondolsz,hogy a fórumtagoktól megkaphatsz,írj bátran,mert a tagság igen segítőkész és szolidáris.Túl az esetleges segítségkérésen,írj bátran,akár más témákról is,mert volt itt már szó a kenyérsütéstől a szőlőmetszésig mindenről,mert azért az élet nem csak a srófolásból áll!Néha megosztjuk egymással örömünket és bánatunkat,mert egy olyan közösség vagyunk,ahol a technikán kívül sok minden foglalkoztatja az embereket és annak hangot is adunk.

      Üdvözlettel:Che

      zahi, Lemezjáték és 5 további látogató kedvelte ezt.

      Komment

      Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X