Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás, lovas

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás, lovas

Sziasztok!

Eredetileg úgy kerültem az oldalra, hogy a -nagyapámtól örökölt- EAN 1000-es esztergához gépkönyvet szerettem volna letölteni. Aztán láttam, hogy itt egy igazi kincsesbánya van. Az eszterga mellett van egy jó állapotú T5-ös Pannoniám, ennyiben kapcsolódok a veterán témához is. Köszönet Nektek, amiért ilyen sok hasznos irodalmat összegyűjtöttetek.

Üdv.: LA

Szervusz Kedves Lovas!

Köszönöm én is az elismerő szavakat és örülök,hogy hasznát tudtad venni a fórumon tárolt,szerintem is nagyon hasznos,felhalmozott "tudástárnak".Sajnos,nem bővül eza tudástár annyira,mint ahogy én szeretném,mert nálam pl.szkennelési nehézségek vannak és a számítógépes ismereteim sem kifogástalanok,-pedig nagyon szívesen közzé tenném,a tulajdonomban lévő összes szakirodalmat,mely igen terjedelmes és értékes.Tenném azért is,mert,szeretném,ha az utánam következő nemzedéknek is lenne,miből tanulni,-ugyanis a könyvkereskedelem mostoha gyermeke,a szakkönyv kiadás,vagy ha van,olyan áron,mely az átlag számára,nehezen elérhető.

Örülök a bemutatkozásodnak azért is,mert a sok,bár nem teljesen anoím letöltögető,legtöbbször,még egy a betű erejéig sem képes eljutni,nemhogy a z-ig,a bemutatkozás tárgyában.Úgy gondolom,az ember nem egy magányos lény,-valahogy az evolúciós fejlődés folyamán rákényszerült,hogy szervezetten,közösségben éljen,mert magányosan talán nem is lenne életképes,de ha már abban él,ne csak kapni,de adni is legyen képes,-sőt érezze kötelességének.

Végezetül,sok sikert az EAN-nal végzett munkák vonatkozásában és jó motorozást,a T5-el és remélem a fórum aktív tagja leszel!

Üdvözlettel:Che
    KIKI 61 és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Szia Lovas!

Én is ugyanígy kerültem ide, mint te, és mentem is volna tovább, ha nem marasztalnak ilyen kedvesen. Mindenféle gépészeti kérdést szívesen fogadok és segítek, ha tudok. T5-öst is láttam már egészen közelről, sőt szereltem is már. Jó fórumozást kívánok.

Üdvözlettel: CZsolti
      Che kedvelte ezt.

Komment

lovas eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Az eszterga mellett van egy jó állapotú T5-ös Pannoniám, ennyiben kapcsolódok a veterán témához is
        Sokan kapcsolódnának "csak ennyire a veterános témához!
        Üdv közöttünk!
        KIKI 61 kedvelte ezt.

Komment

öRÜLÖK NEKTEK, jó érzés ilyen gondolkodású EMBEREK közt tölteni a kevés szabadidőt ! üdv : KIKI61

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X