Közlemény

Collapse
No announcement yet.

attila45 bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

attila45 bemutatkozás

Üdvözlet a Fórum tagjainak.

Nyugdíjas vagyok, hobbim a fúrás faragás,horgászat. Van egy kínai fémesztergám, csináltam egy
    faeszterga gépet, rönkhasítót is. Még nem tudom,hogy végződik a kaland, de vettem egy 69-es T-5-ös
    pannóniát.Reméltem hogy nem, de javítani kell, nem is tudom átíratni.Motor jogsit tavasszal szeretném
    megszerezni.
    Baráti üdvözlettel:attila45

Üdv attila45!
    Az átírási nehézségekre találsz gyógyírt, hacsak végképp nem menthetetlen, a javításban pedig 1000%, hogy kapsz segítséget! Jó keresgélést, és fórumozást!

Tuzi is megjelenik hamarosan, és megelégedésére van Pannoniád!

Komment

Hoppácska!!!!

Nyugdíjas vagy és most szeretnél jogsit szerezni???? Becsülendő hozzá állás.:-))))
      Attól hogy javítani kel még átlehetne íratni.:-))) Javítani rá érsz a télen.:-))) Mi a gond vele??? Bár mivel PANNÓNIA így nagy baja nem lehet.:-)))))

István, nyertél, igyál egy sört ha van a hűtőben.:-)))))
      Ne igyál ,már dadogsz.:-))))
      korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Üdv Attila45! Itt szerintem minden kérdésedre választ kapsz!

Komment

Üdv Attila!
          Nekem is leesett az álam, amikor öt évvel ez előtt, át akartam íratni a Pancsit, kérték a sikeres vizsgát igazoló passzust.
          Gondolhatod.......a motor szerelőpadon, a blokk szétcsapva. Bele kellett rendesen rántani, hogy ki ne csússzak az időből, de sikerült. Ha bár miben segítségre szorulsz, ez a leg tutibb hely ahol biztos meg is kapod.
          Üdvözlettel: Pali

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X