Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Joshua‎

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Joshua‎

Üdvözletem veteránosok!
    43 éves vagyok a foglalkozásom karbantartó egy műanyagipari cégnél.A szakmám fémesztergályos és itt kerültek bele az életembe a veterán motorok.Nekem egy babettám van,nagyobb motorom sajna sohasem volt ,
    de kitudja mit hoz még a sors!Olyan nagyon nem tudok mit hozzászólni a motoros témákhoz viszont mások tapasztalatait szívesen elolvasom!
    A szomszéd gyerekkel egyszer el szeretnénk menni egy babetta találkozóra természetesen a saját babettánkon!
    Utoljára szerkesztve a következő által: Joshua; 2012 nov. 22, 16:03.

Üdv!
    Mindkét témában lehet találni érdekességeket, remélem megtalálod, amit keresel!

Komment

Üdv.

Jó helyen jársz. Van itt esztergányolásról is bőven szó.:-)))) Majd lesz rendes motorod is, csak kapj rá az ízére.:-)))) Találkozó az mindig nagy buli.

Úgy látom mi vagyunk a fogadó bizottság.:-)))

Komment

Mitől lenne az nagy buli? Mert vannak csajok, hideg sör, meg rock zene?

Komment

Na meg Fanta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komment

Láttam már olyan elvetemültet, aki beleöntötte a sörbe..

Komment

Fantát??? Brrrr......
              Az én szlogenem "ami a ködnél sűrűbb, de a bitumennél hígabb azt megiszom" de azért ez erős.:-(((((

Komment

Tényleg elvetemült aki elrontja a fantát(-:
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé!

Szia Joshua!

Elnézést, hogy csak a 2. hsz-ban üdvözöllek. Nekem is van egy kétsebességes Babettám. Ez sajnos nem olyan megbízható, mint az elődje. Nekem állandóan bajom van a tirisztoros egységgel. Tudsz esetleg olyan helyet, ahol tényleg jó minsőégűt árulnak. Ez a mostani - ami benne van - kb. 60 °C üzemi hőmérséklet körül bemondja az unalmas, és leállítja a gépet. Ha visszahűlt, akkor minden OK ismét.

Egyébként örülök, hogy esztergályosként jelentkeztél. Aki már a vassal megfertőződik, előbb-utóbb a benzinnel is megfog.

Üdv a csapatban. CZsolti

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    - kb. 60 °C üzemi hőmérséklet körül bemondja az unalmas, és leállítja a gépet. Ha visszahűlt, akkor minden OK ismét.
                    J

Jön a tél!!!!! El jött a Te időd.:-)))))
                    korompaiistvan, movisz és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Máris megtudtam valamit az én babettám is csinált olyat ,hogy egyszerűen leállt majd később ujraindult!
                      Ezek szerint a lehetséges ok a tirisztor! kösz

Komment

Joshua eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Ezek szerint a lehetséges ok a tirisztor! kösz
                        Az utángyártott fajta csinál ilyet . Sajnos már Szlovákiában is hiába próbáltam eredeti gyárit beszerezni. Amit pl. Nyitrán kínáltak, azt valami magyar kereskedőtől vették.

Komment

És azért van rajta a pedál!
                          CZsolti kedvelte ezt.

Komment

A pedállal nem is volt gond csak az esővel ami zuhogott mintha öntötték volna szerencsére kb 800m voltam az otthonomtól.

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              És azért van rajta a pedál!
                              Igen. A zongorát is pedállal hajtják, a zenekart meg karmesteri pálcával. :-D

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X