Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Gamboka

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Gamboka

    Üdvözlet mindenkinek!
    Nagyon örülök az oldal megtalálásának, nagyon tetszik. Gábornak hívnak, 1972-ben születtem, vidéken élek a családommal, ahol egy nagyobb, dombos, meredek lejtésű terület (kb. 2 ha) karbantartására szeretnék egy mulcsozó gazvágót venni. Jelenleg 2 db stihl láncfűrészem van, 019T, és egy MS 231, amiknek sok hasznát veszem. A gép vásárlásában nagyon vívódom, hogy milyen lenne megfelelő, ami konkrét elképzelésem lenne, hogy egytengelyes önjáró legyen, ami könnyebben mozgatható. Ha kerhetnék ebben tanácsot és segítséget szívesen veszem és nagyon köszönöm.
    movisz, pasetta és 2 további látogató kedvelte ezt.

    #2
    Gamboka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    egy mulcsozó gazvágót venni.
    Szia!

    Szerintem el vagy tájolva gépileg,Egy egyméteres mucsoló teljesítményigénye 50 LE azaz ötven lóerő:azt egytengelyes kisgéppel csak a sky-fi-ben létező ember tudná irányítani...Egy MTZ-50-es traktor 55LE nem tudja lemucsolni a gép szélességét ami 1.8-m egyéb szárzúzó,fűkasza igényeit is megalkuvással teljesíti.

    A 2-ha igényes és gazdaságos tisztán tartását,csak bérmunkával ajánlatos elvégezni.
    Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2020 dec. 07, 17:22.
    movisz és Gamboka kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

    Komment


      #3
      Köszönöm a tanácsot! Az elképzelésem, hogy a területet "tájjellegű" kertként gondoznám, a már benne kifejlődőtt bokrokat cserjéket, fákat meghagyom. A kaszált rész összességében kb. 7000 m2 lenne.

      Komment


        #4
        Gamboka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        A kaszált rész összességében kb. 7000 m2 lenne.
        Négykerekű fűnyíró..millás összeg :egy megbízható kb.10-évig rendszeres karbantartással,max kéthetente futbalpálya-minőségű tereprendezésnél.Nem véletlenül ajánlottam egy megbízható kisgazdát kell keresni,aki hajlandó kerülgetni az akadályokat,ha jól csinálja:borravalóval kell fizetni amit kér,megéri......
        movisz és Gamboka kedvelte ezt.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

        Komment


          #5
          Szia en szerintem is foleg elso korben erdemes egy olyan ceget embert hivni aki megfeleloen letakaritja es az o dolga a szerszamozottsag .Utanna mar rendbe tartani joval kevesebb es olcsobb szerszamokkal meg lehet oldani. Egy jo gep ara ami igazan profi es birja a terhelest az nem olcso es mi utan elso korben letakaritottad a teruletet nem igen veszed hasznat.Utanna kell egy "Jo" funyiro(Green peldaul).De persze latni kellene a helyet hogy erdemben hozza lehessen szolni nekem ez a munkam egy resze de nem otthon nem ismerem a helyi lehetosegeket stb.
          Gamboka kedvelte ezt.

          Komment


            #6
            Köszönöm a tanácsot!
            movisz kedvelte ezt.

            Komment

            Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X