Közlemény

Collapse
No announcement yet.

segitség - taschner

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

segitség - taschner

hali mindenkinek !

taschner vagyok 30 éve motorozok , 25 éve veterán motorokat újitok , utángyártok , festek és ápolok .

most leltem rá erre a honlapra !

és ki is használom az alkalmat ,hogy segítséget kérjek .......... 1908 egyhengeres haerly-davidson-hoz a blockon kivűl sárvédö,tank ,olaj tartály, ülés stb érdekelne .....legyártásra méret vételre kölcsön,iletve dokumentácio . a motorja már müködik az ideglenes vázban !

1928 limites EM250 Zündapp kerekek /26 coll/ sebbválto .és tank érdekel , sok mindent le gyártotam hozzá sok mindent legyártatam

dkw elsö villa 1925 E206 pony -hoz a két rugos változat már csak az első villa hiányzik a motor komplet le gyártás céljából kölcsönbe ,vagy méretekel dokumentált rajz , minden jól jönne .

esetleg kereskedő cime vagy külföldi honlap illetve ezen motorok alkatrész katalogusa stb

Nagyon kösz mindenkinek

pannonia ,csepel trofy , nagyon szivesen segitek egy két alkatrészem is van föleg block-hoz üdv TasiClick image for larger version

Name:	078.jpg
Views:	1
Size:	180.0 KB
ID:	154902Click image for larger version

Name:	Germany 077.jpg
Size:	197.3 KB
ID:	154903Click image for larger version

Name:	NMM 1910 Harley Single IMS.JPG
Size:	179.8 KB
ID:	154904

Üdv.

Ahogy olvasom nem vagy kispályás.:-)))) Én már csak olyan koca motors vagyok. Szívesen megnézném ezeket a gépeket közelről is, gondolom egy taliga érdekes részlet, sőt az egész egy érdekesség, csak mivel számomra ezek nem igen elérhetőek, na meg csak MAGYAR lennék, vagy mifene. Így én maradok a jó öreg PANNÓNIÁNÁL!!!!
    Remélem azért lesz aki tud segíteni.:-)))
    LC 9246 kedvelte ezt.

Komment

Üdv!
      Hát nem épp a leggyakoribb motorok, de biztosan kapsz itt segítséget...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X