Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Üdvözlök Mindenkit!

Varga Máté vagyok Gépészmérnök hallgató. Hobbim a gépészkedés, esztergálás, kovácsolás. Jelenleg egy MPM 10 es kapálógép és egy EAN 1000 eszterga felújításán dolgozom, előbbihez keresek segítséget a fórumon.

Köszönöm hogy itt lehetek!
    mátéapu, szőrös és 5 további látogató kedvelte ezt.

Üdv alexseen ! Jó mélyen beléd is! Hátra arc és takarodj a reklámoddal együtt!
    mátéapu, Jankó51 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Üdv alexseen ! Jó mélyen beléd is! Hátra arc és takarodj a reklámoddal együtt!
      Pasetta nagyon örülök hogy van turelmed es energiad rendre utasitani ezeket a figurakat . Köszönöm a reszemrol es ugy gondolom sok tag is egyet ert ezzel .
      mátéapu, Jankó51 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok! Movisz! Sajnos sok esetben ezek nem is emberek! Úgy értem : Internetes robotok! Csak egy szoftver és semmi több! Úgy vannak megírva, hogy beférkőzzenek és regisztráljanak a cél oldalra, majd reklámokat helyezzenek el.
        Azonban vannak emberek, akik így szereznek pénzt. A főállásuk mellett bérkiegészítésként csinálják. Értem miért, de akkor is gusztustalannak tartom! Csak veszélyeztetik a MI Fórumunkat is, mert ez már súrolja a tiltott és nem állami szerencsejátékok reklámozását. Azt pedig tudjuk, hogy mennyire komolyan büntetik.... Sajnos hamar elborul az agyam ezek miatt (is). És hiába írok olyan vaskos fogalmazású hozzászólásokat, jobb nem lesz.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X