Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Izs P3

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Izs P3

    Sziasztok! Van egy oldalkocsis Izs Planeta3- om. Évekig állt,szét volt szedve, mostanra lett kész. Szeretném nevemre íratni. A volt gazdájával 94-ben írtunk egy adásvételit, aki már sajnos elhunyt, szürke forgalmija van, nem lett annak idején kivonva a forgalomból és már a 3 jegyű rendszáma van. Hogyan tudnám megúszni a csillagászati mabisz díjat, meg a késedelmi átírási pótlékokat? Nagyon megköszönném, ha valaki ebben témában tudna segíteni... Zoli

    #2
    Üdvözöllek körünkben.
    Szerintem légy őszinte.Menj el az okmányirodába és mond el a problémádat,ha akarnak tudnak segiteni.Olvasgass a régebbi hozzászólások között,találni fogsz a tiédhez hasonlót is.
    Kellemes böngészést.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

    Komment


      #3
      Köszi szépen, megpróbálom! Kötelezötől tartok a legjobban, de majd bemegyek valamelyik biztositóhoz és megérdeklödöm.

      Komment


        #4
        Én két kocsit is átírattam Emődön több hónapos késéssel, semmi gond nem volt belőle. Az egyiknél még igazoltattak is kb másfél hónappal a vétel után, úgy hogy még nem volt átírva, csak eredetvizsga és műszaki. A másik egy bontóból származott, forgalomból nem kivonva, ott állt hónapokig, az előző tulaj ráadásul át sem íratta a maga nevére és még az eladást sem jelentette be róla. Teljesen kiszámíthatatlan. próbáld meg több helyen. Kicsit messze van tőled, de az encsi okmányirodáról eddig csupa jót hallottam.
        Mellesleg nekem is egy P3 fogatom van Velorex562 oldalassal.

        Komment

        Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X