Üdv mindenkinek kandalló-cserépkályha építéssel és tervezéssel tűztér gyártásával foglalkozom.kedvencem az autókközt: a citroen cx trd.turbo2. turbo. és a gtiturbo2. volt már ijen autóm de kinőtte a család. sajna .most 1 szamara van .aminek bedöglött a gyújtása.nincs szikra. kicseréltem a komutátort. de most sincsen van e valaki aki segíteni tudna mit kell cserélnistb???? köszi előre is a válaszaitokat.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
joco100‎
Collapse
X
-
Szia
Először nézd meg a megszakitót,nics e beégve vagy elálitódva,utána adja magát.Sajnos látatlanba csak tippeket lehet adni,de a lényeg végig kell nézni az egész gyujtást sorban és kizárásos alapon meglesz a bibi.
Érezd jól magad nálunk."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
-
Szia!
Baromira nem ide tartozik, de ha már így felajánlod, van egy cserépkályha úgy emlékszem 215 csempés, elég nagy égéstérrel, és kazánbetéttel. Aki rakta tett bele hamuzót is. Akivel eddig beszéltem aztmondta h jó kályhába sose kell. Schiedel Uni plus 180as kémény ami 8-10 mteres, szal huzat az van, de ha hagyom feltelni a rostélyig a hamut, nem nagyon akar égni és kormol mint állat. Vélemény?
Előre is köszi.
Komment
-
Kedves Jocó 100!
A Lada Samarának hall jeladós elektronikus gyújtása van,tehát megszakító nélküli.A neten találtam egy jó leírást,melyet,ha átolvasol,megértheted a hall jeladós gyújtás működését,a beszerelt egységek funkcióját,és azok vizsgálatát.Megtudhatod továbbá,hogy melyik egységet,alkatrészt mivel lehet helyettesíteni,melyek esetenként jobb minőségűek,az eredetileg alkalmazottnál.
A cikkeket elolvashatod a:Lada Bar
Lada Baráti Kör
A feltöltött képen szereplő oldalt keresd!Remélem tudtam segíteni,-ha esetleg nem vagy az autóvillamosságban megfelelően jártas,azért jobb,ha szakemberre bízod.
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemég megszakitó sincs benne
Eszembe jutott erről egy régi sztori. Először vonultunk ki "terepre" azaz műhelygyakorlatra az AFIt-hoz. Addig a suliban csak a két kivénhedt Lada 2101-en gyakoroltuk a szakmai fogásokat. Haverom a Skodásokhoz került. A mester elküldte, hogy az aknán álló kocsiból szerelje ki a gyertyákat. A srác rutinosan kinyitotta a kocsi elejét és riadtan bámult a csomagtartóba: hűtőradiátor rendben, de mit keres a motor helyén a pótkerék.OdinHEM, korompaiistvan és 3 további látogató kedvelte ezt.
- 5 likes
Komment
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem hitte csodaautónak, hogy motor nélkül is megy?
- Már értem, hogyan tud az autó előre is meg hátrafelé is menni és a motor miért nem. Abban csak középen van egy motor.
Komment
Komment