sziasztok. van egy strigon me 250 es marógépem amit úgy vettem meg, hogy nem működött a villám előtolás. de sajnos ez egy elég összetett dolog, úgyhogy mennél jobban belebonyolódtam annál több problémát kellett még kijavítani az előttem javító "szaki" után. Mostmár úgy néz ki, hogy szerkezetileg jól működik, nem folyik el az olaj, és minden cső a rendes helyére lett bekötve. De sajnos a vezérlés is el van kötögetve. Na ez már kifogott rajtam mert a gépen és a rajzon szereplő bekötések számozása nem egyezik, ráadásul ez egy ciklusvezérelt gép, a kezelőpanelen pedig az alapgép bekötéseit találom.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
strigon me250
Collapse
X
-
balázs27 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa ez már kifogott rajtam mert a gépen és a rajzon szereplő bekötések számozása nem egyezik, ráadásul ez egy ciklusvezérelt gép, a kezelőpanelen pedig az alapgép bekötéseit találom.
Benne van a ciklusvezérlés is.
Ha valamelyik oldal hiányozna, szólj és küldöm.
Ha adsz egy e-mail címet, küldöm .pdf -ben egyben, vagy .jpg -ben képek oldalanként.Utoljára szerkesztve a következő által: Kopasz 1; 2021 nov. 01, 14:01.
- 4 likes
Komment
-
balázs27 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa ez már kifogott rajtamemu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment