Közlemény

Collapse
No announcement yet.

bimbim17‎

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

bimbim17‎

Sziasztok. Norbi vagyok, 26 éves. Pest megyéből. Jelen pillanatban nincs semmilyen motorom, sajnos. De nagyon érdekelnek a veterán mocik. Remélem lassan de biztosan hasznos tagja leszek a csoportnak.

Üdvözöllek én is remélem,hogy megtalálod álmaid motorját
    .Ha elég figyelmesen végigböngészed elődeid irásait biztos támpontokat találsz a választásodhoz.
    Érezd jól magad nálunk.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Szia!!!

Segítek.:-))) Mivel motort írtál, így csak a Pannóniára gondolhattál.:-))))
      Nem kel komolyan venni (már mint engem) nekem ez a stikkem.:-))) Állítólag.:-))))

Komment

Üdv köztünk!

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Segítek.:-))) Mivel motort írtál, így csak a Pannóniára gondolhattál.:-))))
        Ez teljesen egyértelmű. Ha valaki ide kerül akkor általában leírja, hogy "érdekelnek az Izsek" , "van egy Babettám" , esetleg "Élek-halok a Jawakért", vagy a ritkábbik "van 3 BMW R35-öm, 2 1917es Indiánom, meg néhány rozsdás triumphom a kert végébe" de aki azt írja, hogy érdeklik a veterán motorok az minden esetben egy Pannóniánál köt ki :P

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X