tekintve, hogy az első motorom 56-ban/D-csepel 125cm3/ vásároltam.Jelenleg Simson Shul Sr-2 95%-os felujitott állapotban, valamint 2db D-csepel 125cm3 izeire szétszedetten várják ,hogy tavaszra elkészüljenek.Reméllem amikor már lehet pecázni az, egyik motor üzemképes lesz.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bemutatkozás:39-ben születtem " öregmotoros vagyok"
Collapse
X
-
Kedves Isti Bátyám!
Nagyon örülök,hogy csatlakoztál a fórumhoz,mert a sok "izgága",de jóindulatú fiatal között,jó ha van egy-két megfontoltabb véleményformáló.Magam is már közel járok a 66-hoz,melyet ugyan nem érzek,szerencsére,főleg lelkileg,de nagyon jól esik itt lenni,ebben a mai furcsa világban,ahol 100 ember 200 felé megy és húz.Jó itt lenni azért is,mert a társaság,a sok véleménykülönbség ellenére,legalább egyben egyetért,jó dolog motorozni,jó dolog a régi technika,melynek kapcsán,tisztelik a múltat,de egyben a jövőt is,mert a fiatalabbakkal,bármilyen tudást önzetlenül megosztanak,ha arra igény van.Azért is szeretem a fórumot,mert márkafüggetlen,-itt a Komár éppen úgy tisztelve van,mint a BMW,-ha nem lenne így,-már itt sem lennék.
Szeretnélek arra kérni,hogy maradj köztünk,légy a fórum aktív tagja,tisztelj meg minket tudásod tapasztalataid megosztásával és ha valamiben segítségre szorulsz,-kérd azt tőlünk teljes bizalommal!
Kívánok jó egészséget és a közeledő ünnepek alkalmából Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet kívánok és főleg jó fogást!
Üdvözlettel:Che (Kotasz József )György Bognár, és 5 további látogató kedvelte ezt.
- 7 likes
Komment
-
Tisztelt Uram!!!
Tegezni nem merészelném, bácsizni meg nem akarom, van aki nem szerei (pl. én sem), de nagyon örülök , hogy megtiszteli jelenlétével a fórumot.
Ha egyszer úgy hozná a sors, és éppen arrafelé motoroznék, (sajnos egyre kevesebb az esély erre:-((() akkor előtte jelentkeznék, és bátorkodnék megzavarni nyugalmát. Nagyon szívesen beszélgetnék egy kicsit a MAGYAR MOTOROKRÓL és esetleg érintőlegesen kicsit bele kaphatnánk a pecázás rejtelmeibe is.:-)))
Tisztelettel Jurácsik József
vagyis TUZIChe és kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
Komment