Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás - Binyu

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás - Binyu

Üdvözlök mindenkit ezen a csodálatos oldalon!!

Imre vagyok.Van egy jó öreg Pannonia T5-ösöm,ami sokat jelent nekem, hiszen a Nagyapámtól kaptam. Az öreg nem nagyon foglalkozott vele,ha valahol leverődött a festék,ecsettel nyomott neki egy kicsit,hogy ne rozsdáljon.
    Úgyhogy elég terep színű volt,de üzemképes állapotban.Mikor nekem adta még volt rajta valamennyi műszaki is.
    Azóta természetesen újra lett fényezve,csak az a baj,hogy a festő nem vállalta a piros csíkozást.Úgyhogy sima fekete de így is gyönyörű! A sok fiatal suhanc (tisztelet a kivételnek) lenézi, minek ez az öreg vas! Mindenki azt mond amit akar,nem is tudják mennyi örömöt és jó érzést kelt az emberben,mikor beindítja,ráül és szépen a maga módján "száguldozik" vele.Úgyhogy még én megleszek,az öreg jármű is velem lesz!! Ilyen az öreg "VAS" szeretet!! Szerintem aki ezen az oldalon van, az tudja miről is beszélek.

Üdv mindenkinek!!

Tudod ha olyan kritizál aki még nem ült motoron,vagy ilyen motoron az nem tudja miből marad ki.
    A többiek pedig irigyek.
    Te egy valódi családi örökséget kaptál amit nem sokan mondhatnak el magukról,fojtasd ezt a hagyományt és hagyd az unokádra az élményeiddel együtt.
    Addig is érezd jól magad nálunk!
    korompaiistvan és sricsi70 kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Binyu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      nem is tudják mennyi örömöt és jó érzést kelt az emberben,mikor beindítja,ráül és szépen a maga módján „száguldozik” vele.
      Üdv a fórumon!
      Ne foglalkozz azokkal akik becsmérélő szavakkal vannak vannak a motorod iránt, inkább azokkal akik elismerő pillantást vetnek a motorodra.
      Motorod egy darabja a történelemnek és sokakból nosztalgikus érzéseket csalnak elő.
      Az embereknek hiányzik valami, amire büszkék lehetnek.
      Sokan hálásak lehetnek neked azért a mosolyért, amit okozol amikor meglátnak szeretett Pannóniáddal!
      Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2012 dec. 07, 18:55.

Komment

Hurrá!!! Még egy MOTOROS!!!!
        Üdv. Jó helyen jársz, vannak itt páran akik hasonlóan gondolkodnak. Csíkokkal ne foglalkozz, lényeg az érzés, amit Te érzel amikor húzod a fülit.:-))))))))

Komment

Több előnye is van az öreg, szép használatban lévő vasaknak. Beállsz a parkolóba ( most nem a veterános megmozdulásokra gondolok , ahol csak kapkodja az ember a fejét ) , visszafelé menet nem kell keresgélni a "műanyagok" között a sajátodat, mivel nagy valószínűséggel ott kereshető a járgányod , ahol a legtöbb ember elmélyülten nosztalgiázik. Jártam már úgy , hogy udvariasan kértem utat a saját motoromhoz ,de rámförmedtek : - Nem látod öreg, hogy mi is ezt nézzük ! Válasz : - Ha odaengedtek, akkor a hangját is megismeritek . - Bocs............. Üdvözlettel.
          Che, OdinHEM és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Binyu, !

Én is ebben a cipőben járok!
            Ne csüggedj, a Tiéd legalább már kész, az enyémnek még van szépítkezni valója!
            Sőt nekem nagyapám meg apám igazi sufni tuningot csinált vele, amit nem győzök vissza alakítani itt-ott!

kitartás, és aki lenézi, azzal ne foglalkozz, majd ha a műanyagjais megéli azt a kort, és még oda bír gurulni a tiéd mellé (mert a tiéd még akkor is fog menni), akkor szóljon bármit is!

Komment

nekem sajnos nagyapám elcserélte a pannóniát egy Izsre, azt meg később eladta, így rám semmilyen motor nem maradt... Muszáj voltam előbb megdolgozni a motorért, aztán meg azért, hogy helyrepofozzam, de mikor össze van rakva és végignéz rajta az ember, majd amikor be is indul, rájön az ember, hogy az utolsó fillérig megérte minden apróság

Nekem is mondogatták csoporttársaim, hogy "vettél volna akkor inkább simsont, olcsóbb is meg nem is kell annyit szerelni", vagy a másik, hogy "ennyi pénzből már motort is vehettél volna :P". Na erre szoktam azt mondani, hogy "amíg rád azt mondják hogy hülye motoros, addig rám csak mutogatnak és annyit mondanak, hogy úúú bazzzeeee"
              OdinHEM és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Az szerintem teljesen mindegy, hogy pannonia,vagy Izs, vagy Jawa, az a lényeg, hogy öregebb legyen, mint a barátnőd

Az szerintem teljesen mindegy, hogy Pannonia,vagy Izs, vagy Jawa, az a lényeg, hogy öregebb legyen, mint a barátnőd
                OdinHEM és Blackmumus kedvelte ezt.

Komment

Még szerencsére én sem vagyok túl öreg, barátnőmmel együtt vagyunk olyan idősek mint a pannónia, de fiatalabb motor nem is nagyon kell :P Fiatalabb barátnőért meg büntetnek
                  OdinHEM és movisz kedvelte ezt.

Komment

Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Fiatalabb barátnőért meg büntetnek
                    Hát ez kor függő is azért...

Komment

OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Hát ez kor függő is azért...
                      Az én esetemre céloztam bár még egy 4 évvel fiatalabb barátnő pont befér a 18as karikába.

Most hogy igy gondolkodom, hogy az össz életkor a pannóniáéval egyezzen ahhoz folyamatosan 22 éves barátnő szükségeltetik, és mivel erre egy nő sem képes ezért minden évbe cserélgetni kell. De egyelőre maradok inkább a jólbeváltnál, aztán majd ha 70 évesen sok pénzem lesz és elmegy az eszem akkor szerzek egy 22 éves barátnőt

Komment

Szervusz Blackmumus!

Vigyázz az ilyen gondolatokkal,mert lehet,hogy 70 évesen,már egy ötvenessel sem tudsz "birkózni".A pénz meg csak olyan,hogy jön és megy,nincs belőle soha elég,-vélik az emberek,de hidd el a kevés sokszor több,mint a sok.

Megfogott egy nem régiben hallott,vagy olvasott gondolat,amely valahogy a következőképp szólt,-ne hajts minden áron olyan pénzre,-melyre tulajdonképp,semmi szükséged.Átvitt értelemben,ezt a gondolatot,a tárgyakra,"vágyakra" is lehet vonatkoztatni.

Mielőtt megbántódnál,-tudom jól,hogy a hozzászólásod 90 százaléka humor,-de mi van a 10 százalékkal?Ami az "eszed elmenését" illeti,-remélem megmarad.

Szeretettel üdvözöllek:Che

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Szervusz Blackmumus!

Vigyázz az ilyen gondolatokkal,mert lehet,hogy 70 évesen,már egy ötvenessel sem tudsz „birkózni”.A pénz meg csak olyan,hogy jön és megy,nincs belőle soha elég,-vélik az emberek,de hidd el a kevés sokszor több,mint a sok.

Megfogott egy nem régiben hallott,vagy olvasott gondolat,amely valahogy a következőképp szólt,-ne hajts minden áron olyan pénzre,-melyre tulajdonképp,semmi szükséged.Átvitt értelemben,ezt a gondolatot,a tárgyakra, „vágyakra” is lehet vonatkoztatni.

Mielőtt megbántódnál,-tudom jól,hogy a hozzászólásod 90 százaléka humor,-de mi van a 10 százalékkal?Ami az „eszed elmenését” illeti,-remélem megmarad.

Szeretettel üdvözöllek:Che
                          Szervusz Che!
                          Szerencsére sose voltam az a fajta ember aki minden ok nélkül szórja a pénzt. Ennek valószínűleg az lehet az oka, hogy sose voltam olyan ember aki állandóan csak a pénzre hajt, így nem volt lehetőségem olyan mennyiségű összeget felhalmozni amit érdemes lenne elszórni Úgy vagyok vele, hogy nem árt ha van, legyen belőle tartalék, de csak arra költök amire szükségem van.

Ami a "lányokat" illeti nem valószínű, hogy 70 évesen 22éveseket fogok kergetni, főleg ha sikerül megházasodnom addig. Bár manapság a válás elég divatos dolog, de szerencsére az én kiszemeltem nem rajong az ilyen dolgokért és én is inkább válogatok évekig, intsem, hogy belerohanjak egy olyan kapcsolatba ami rövid időn belül véget ér.

Az ész elmenése pedig egy bizonyos szinten mindegyikünknél megtörtént, hiszem olyan gépezetekkel foglalkozunk ami mások számára csak ócskavas és gyakran többször olajos könyékig az ember keze mint ahányszor az országúti szél belekap a hajába, de mégis ez a folyamatos visszatartó erő éltet és hajt minket előre

Tisztelettel: Mumus

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                          Working...
                          X