Nos , üdvözlök mindenkit !!! Kicsit elszaladt néhány hónap - de mindenkivel is ! Ez kicsit vigasztal . Szóval ne gyertek még garázst pucolni , élek , megvagyok . Kicsit megszaladt a munkakényszer körülöttem , de talán most kicsit sikerül visszahozni a régi nyugalmat , úgy néz ki elmegyek dolgozni a BKV kisföldalatti -betanított járműszerelőnek -ide az utca végi telepre . 1/2 3 kor már itthon , ruha , cipő , bejelentés ..... mi kell még ? ! -----A garázsban nem csináltam manapság világhírű dolgokat , de félve elárulom :csinálok egy pannóniát magamnak . Bizony azóta tükör nélkül borotválkozok ......Volt a nyáron egy nagy pofára esésem a Sachsenringen , mentőhelokopter meg minden . Ezért ha ismertek valami nagyon gazdag birkát aki JAWAt , MAICOt , vagy Ducatit akar venni , szóljatok . Valami egész más marhaság tetszett meg , azt hiszem belevágok . nos egyenlőre ennyit , már nem beszélek annyit .
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
A téma ,magam vagyok .....
Collapse
X
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegész más marhaság tetszett megTitus, jagdtigger és 4 további látogató kedvelte ezt.
- 6 likes
-
Zoli örülök a felépülésednek de vedd úgy mint ahogy én értem jó nagyot eshettél ha Panonniát faragsz az általad felsorolt gépek után! Bocs a Panonnia rajongóktól. Ismerek egy hasonlóan elvetemült embert ki száraz kuplungosra alakítja max méretre felfúrva a gépet. Mondván pl. a lámpánál fog okozni némi meglepetést. A kúpgörgős csapágyra alakításnak meg kellene lenni a pancsi Fórumon. A kérdésem nem Propellereket fogsz faragni ezután?
- 1 like
Komment
Komment